sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Zapraszam na kanał youtube wideogracz!!

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

jupia12345
-#

Zapraszam na kanał youtube wideogracz!!

Post autor: jupia12345 »

zapraszam na kanał wideogracz na którym będę wrzucał filmiki zz gier psx,ps2 oraz pc itd.Zapraszam

Wbijajcie na kanał youtube https://www.youtube.com/channel/UCS08cp ... S9Z5giJ8sQ narazie dodalem filmik z gran turismo 2 oraz tomb raider 2013

EDIT:
Dzisiaj walka jednym z braci "Melchiah" oraz dalsze przygody raziela zapraszam na transmisje gry o 11:30 zagrajmy w legacy of kain soul reaver PL PSX na kanale wideogracz http://pl.twitch.tv/wideogracz

Legecy of kain soul reaver dzisiaj od 20:00

§ 7. zakaz pisania postów jeden pod drugim gdy czas dodawania kolejnych treści jest krotszy niż 24h (istnieje odstępstwo od tej zasady tylko w wyjątkowych,pilnych sytuacjach lub gdy jest potrzeba dodania oddzielnie linków do gier)
Ostatnio zmieniony ndz 12 sty, 2014 11:05 przez jupia12345, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
AmOn
-#

Post autor: AmOn »

Pozwolisz, że się wypowiem. Fajny pomysł muszę przyznać. Wszedłem zobaczyć i przyznam, że dość ciekawie. Powodzenia z tym.
Obrazek

jupia12345
-#

Post autor: jupia12345 »

ok dzięki jeszcze będę transmitować crash bandicoot,MetalSlug oraz medevila :P jutro postram się transmitować metal sluga chyba że chcecie co innego ??

Awatar użytkownika
AmOn
-#

Post autor: AmOn »

Rób jak uważasz :) Co do medievil, to wczoraj pobrałem sobie i przymierzam się do przechodzenia, ale przed tym Resident Evil. Jak już mowa o tym, to może to przechodź ?
Obrazek

Jason66
-#

Post autor: Jason66 »

Ja dałem ci suba i będę cię czasem oglądał jak coś ciekawego będzie :D dobre pomysły:

-Resident Evil
-Silent Hill
-Tomb Raider: The Last Revelation
-MediEvil
-Diablo
-Fifa 2000
-Nascar 2000

Nie umieściłem tutaj Bandicoot'a, ponieważ już oklepany pomysł baardzo jest niestety.

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Ja proponuję serię z Metal Gear Solid, bo to najbardziej kozacka gra na szaraka ;)
SCEE™

Awatar użytkownika
torencik
-#

Post autor: torencik »

On już chyba z tym skończył :/.Na ask.fm i ostatni film na youtube dodał 3 miesiące temu.Wygląda na to że to koniec jak na razie :/
Obrazek[/URL]

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Fuck, taki odkop a ja nie zauważyłem :mrgreen: .
SCEE™

Jason66
-#

Post autor: Jason66 »

Lol to ja powinienem dostać nagrodę za archeologa :DDD sory też się nie kapnąłem... no bo to była ostatnia odpowiedź w tym dziale i dlatego :zly:

ODPOWIEDZ