sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Kiedy powstanie spolszczenie do gry Harvest Moon BTN

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
PanGracz1995
-#

Kiedy powstanie spolszczenie do gry Harvest Moon BTN

Post autor: PanGracz1995 »

Witam wszystkich , chciałbym się spytać kiedy będzie można już tutaj z tej strony ściągnąć wersję spolszczoną gry takiej jak Harvest Moon Back To Nature na konsolę PSX?? z góry dzięki za odpowiedź :)
Jeśli jest ktoś chętny do pogrania w Tekken 6 Online na PS3 to proszę pisać na prywatnej wiadomości , mój PSN to: HakuNinja

Awatar użytkownika
LISTI
-#
Kontakt:

Post autor: LISTI »

A powstała taka wersja? Bo o ile czytałem, to chyba zakończyli pracę.

Awatar użytkownika
andycandy
-#

Post autor: andycandy »

www.hmt.pl/
Tutaj pracują nad spolszczeniem tej czesci HM. Aktualnie prace staneły na korekcje tłumaczenia.
"Hey, would you say I
became a hero?"

triadalodz
-#

Post autor: triadalodz »

Witam,
Tutaj macie szczególne dane tłumaczenia: http://hmt.pl/translate
A propos tego: http://hmt.pl/index/id/500/ to jest post dość stary, i nie widać żeby wydali chociażby wersję testową z tym spolszczaniem :-( .
Ja posiadam Harvest Moon Back To Nature SLES-02781 PAL, i chciałem sprawdzić gdzie jest umieszczony plik języków w tej grze, ale nie wiedzę ich, lecz są dwa pliki o dużej pojemności z rozszerzeniami .BIN, .DAT i się założę że tam są pliki odpowiednie za języki, tylko że nie wiem jak te pliki wypakować, czy ktoś wie :?:

ODPOWIEDZ