No nie byłbym pewien, Quake chyba kiedyś sobie tak pobazgrolił na niebiesko psx'a
Nie pobazgrolił, a pomalował. I na ciemniejszy odcień.
fakt to nie jest dev kit i to od razu widac (porty innego koloru, brak wyjsc cinche z tylu wejscie na kabel zamiast na zasilacz, laser w innej pozycji) co do samej obudowy to hmm nie wyglada na malowane za bardzo rzuca sie faktura plastiku plus przyciski maja wyzlobione oznaczenia czego zadne PSX nie mialo stawiam ze to zwyczajnie customowa obudowa ktora byla od poczatku niebieska
Nie każdy DEV-Kit miał wejście na zasilacz. I chyba był nawet model z laserem ułożonym tak jak ten na zdjęciu
ładny kolor ktoś wybrał hehe po więcej niż dekadzie z ps1 zachowam ją sobie na kolejne 15 lat
ps mi się raczej obudowa wydaję dokupiona niż pomalowana jak już
a mimo to czy da się sprawdzić wersję? bo nie mam naklejek jak widać w środku mozna po czymś poznać?
Quake96 z tego co wiem byly dwie wersje niebieskiego dev kita pierwszy starszy mial wejscie na kabel plus wejscie na s-video nowszy mial wejscie na zasilacz oraz brak wejscia na s-video
mam metalową obudowę przytwierdzoną do płyty i blaszkę miedzianą kórą da się odgiąć i częściowo ukazać płytę
natomiast blaszka jest przytwierdzona prosto do łyty i nie mówię o obudowie albo czymś innym
ten numer o ktorym mowil quake masz po boku plyty gdzies zazwyczaj tam daja
ale sadzac po dacie zakupu oraz braku wejsc cinche z tylu jest to mobo z serii 5xxx tylko teraz dokladnie ktory
Obudowa nie jest tu malowana tylko chyba klasyczny zamiennik. Swego czasu było tego trochę, zwłaszcza przeźroczystych w różnych wersjach kolorystycznych. Sam bym przygarnął taką niebieską. A co do debugga to bym nie przesadzał z ceną. Za 700-800zł to Net Yaroze idzie wyrwać, a uważam, że to większy kąsek.
Swoją drogą dtlh1000 się pojawił ostatnio na allegro i poszedł w całkiem ładnej cenie -150zł. Uszkodzony bo uszkodzony, ale myślę usterka dość prosta do naprawy.