Nasze konsole oraz HC Room
Moderator: Moderatorzy
Nowe zdobycze
MOJA KOLEKCJA:
PSP:
Gry PC (jeszcze mam Quake 4 ale aktualnie gram i pudełko na biurku):

Filmy DVD

PSX kupiłem w 99 i dalej działa <3

PS2 (zaniedbane bo brat korzysta)

Gry PS2 - połowę sprzedałem kiedyś kumplowi za 2 flaszki czego do dziś żałuję

Gry PS3 i GoW2 - na ps3 miałem więcej ale to leci non stop na wymiany

PS3 250 GB

MOJA KOLEKCJA:
PSP:

Gry PC (jeszcze mam Quake 4 ale aktualnie gram i pudełko na biurku):

Filmy DVD

PSX kupiłem w 99 i dalej działa <3

PS2 (zaniedbane bo brat korzysta)

Gry PS2 - połowę sprzedałem kiedyś kumplowi za 2 flaszki czego do dziś żałuję

Gry PS3 i GoW2 - na ps3 miałem więcej ale to leci non stop na wymiany

PS3 250 GB

hasło do moich uploadów: 1234
- CyborgGamingBlog
- Kontakt:

Dawno mnie nie było, prawda?

Widoczny na zdjęciu PSX to 7502, który już kiedyś był mój. Sprzedałem go bratu kumpla, brat dał go potem temu mojemu kumplowi, a mój kumpel mnie

Do skompletowania przydałoby się jeszcze zdobyć jakiś telewizor i kartę pamięci, bo tej niestety nie ma

SCEE™
Hoho, widzę, że tutaj straaaaszny ruch
Skoro już tu jestem, to czemu by nie pochwalić się ostatnim nabytkiem.
PSP-1000
Jakoś w okolicach lipca postanowiłem kupić kolejne PSP. Moje pierwsze zakończyło żywot po tym jak sprzedałem je już ledwo żywe kumplowi a ten je "dokończył". Przy kupnie nowego PSP nie zastanawiałem się nad jakimś konkretnym modelem, po prostu wziąłem to co było najtańsze a jednocześnie w pełni sprawne. I tak w moje ręce wpadło PSP-1000 (model na rynek jap.) z tak zwanego "Giga Pack". Kupiłem je za 120zł w zestawie z pudełkiem, papierami (w tym nawet oryginalna i nigdy nie otwierana szmatka do ekranu), ładowarką i kartą pamięci 4GB. Zabrakło tu niestety oryginalnych słuchawek, ale cóż... Z czasem dokompletowałem je o miękki futerał firmy HAMA, kabel USB, słuchawki, mały śrubokręt oraz ostatnio otrzymane karty pamięci 32 i 64mb i drugą baterię (pochodzące od kumpla z mojego pierwszego PSP
) . O ile same karty nie przydadzą mi się na nic prócz ozdoby, o tyle druga bateria o ile będzie w dobrym stanie może być przydatna podczas moich dluuugich podróży po Polsce.

Skoro już tu jestem, to czemu by nie pochwalić się ostatnim nabytkiem.
PSP-1000
Jakoś w okolicach lipca postanowiłem kupić kolejne PSP. Moje pierwsze zakończyło żywot po tym jak sprzedałem je już ledwo żywe kumplowi a ten je "dokończył". Przy kupnie nowego PSP nie zastanawiałem się nad jakimś konkretnym modelem, po prostu wziąłem to co było najtańsze a jednocześnie w pełni sprawne. I tak w moje ręce wpadło PSP-1000 (model na rynek jap.) z tak zwanego "Giga Pack". Kupiłem je za 120zł w zestawie z pudełkiem, papierami (w tym nawet oryginalna i nigdy nie otwierana szmatka do ekranu), ładowarką i kartą pamięci 4GB. Zabrakło tu niestety oryginalnych słuchawek, ale cóż... Z czasem dokompletowałem je o miękki futerał firmy HAMA, kabel USB, słuchawki, mały śrubokręt oraz ostatnio otrzymane karty pamięci 32 i 64mb i drugą baterię (pochodzące od kumpla z mojego pierwszego PSP

SCEE™