sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Błąd

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Hokou
-#

Błąd

Post autor: Hokou »

Wczoraj ściągnęłam emu ePSXe, skonfigurowałam i włączyłam bios. Wszystko piękne, bla, bla, bla.
Dzisiaj włączyłam, chciałam odpalić grę i fail. Pojawia się błąd, a program się wyłącza.
Obrazek

Co mam zrobić, żeby dziadostwo zadziałało?

Awatar użytkownika
skate432
-#
Kontakt:

Post autor: skate432 »

spróbowałeś(aś) zmienić bios
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu

Awatar użytkownika
Pierce
-#

Post autor: Pierce »

Użyj innego pluginu do grafiki. Możesz pobrać nowszą wersję obecnego.
Obrazek

Hokou
-#

Post autor: Hokou »

Używam PeteOpenGL 2.9.

Nie wynika to przypadkiem z braku jakiegoś pliku? Dawno nie grałam na emulatorze, a wiem, że przed formatem chodził dobrze.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

słuchaj opisz dokładniej o co chodzi, bo najpierw piszesz że tylko chodziło o jeden dzień tz. dziś chodzi ok, ale jutro już lipa, teraz dopisujesz że robiłaś format, a to już zmienia postać rzeczy, bo teraz może być więcej przyczyn np. stery od karty graficznej...
także jest potrzebny DirektX (niezbędny)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ