sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

sciąganie z rapidshare

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
sosna123
-#

sciąganie z rapidshare

Post autor: sosna123 »

Siema mam pewien proble otóż chce sobie sciągnąc pare linków z rapidshare gdy naciskam free user to pojawia mi się napis : Your IP address is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

Premium members can download any number of files simultaneously. Become a Premium member now. The download will be available shortly. Czy wie ktoś jak zrobić aby móc sciągac prosze o odpowiedz

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

hm.. nie całkiem jestem pewien (nie mam tego problemu) ale wydaje mi się że masz wspólne IP / nie masz przypadkiem radiówki?, albo nie korzystasz z jakiejś innej wspólnej sieci? /
jeżeli tak no to jest przykrość, bo ktoś na tym samym IP ściąga coś też z rapidshare, a bez wykupionego PREMIUM nie ma szans aby z rapida ciągnąć dwa pliki na raz.
ale nie dokońca sprawa jest przegrana :) po prostu musisz się "wciąć" zaraz po zassaniu przez innego użytkownika, oczywiście ręcznie to jest naprawdę wielka "sztuka" i tu ci proponuję abyś skorzystał z programu USDownloader :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=533 , zainstaluj /nic w ustawieniach nie zmieniaj/ wklej wszystkie te linki i daj "play" no i czekaj... długo to będzie trwało, bo przy normalnym (gdybyś miał tylko swoje IP) od razu zaczęłoby się pobieranie, a tak program będzie "walczył" o "wcięcie" w wolny "termin"
acha. możesz program poszukać gdzieś indziej (nowszy) ale zazwyczaj mają keylogery i inne trojany, mój natomiast jest starszy (równie dobry) i na pewno nie ma żadnych wirusów.
powodzenia ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Hudy
-#
Kontakt:

Post autor: Hudy »

Jest to prosta sprawa..

Jeżeli masz zmienne IP to po każdym ściągnięciu pliku z Rapida rozłącz swoje połączenie a następnie podłącz dostaniesz nowe IP i znowu możesz ściągać.

Inna sprawa jeżeli masz stałe IP wtedy musisz czekać określoną ilość czasu aby pobrać następny pliczek :)

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

hu6y pisze:Jest to prosta sprawa..
nie jest taka to prosta sprawa, poczytaj sobie o tych którzy są na wspólnym IP.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.

Awatar użytkownika
Hudy
-#
Kontakt:

Tak ??

A gdzie kolega napisał że ma wspólne IP ???

Skąd wiesz że ktoś inny ściągą akurat w tym samym czasie z Rapida ??

I jeszcze jedno może kolega nie wie że z Rapida nie można pobierać dwóch i więcej linków na raz....

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

hu6y pisze:
A gdzie kolega napisał że ma wspólne IP ???

Skąd wiesz że ktoś inny ściągą akurat w tym samym czasie z Rapida ??

I jeszcze jedno może kolega nie wie że z Rapida nie można pobierać dwóch i więcej linków na raz....
odp1. nigdzie nie napisał bo sam nie wie dlaczego się tak dzieje, lecz dołączył informację z której jasno wynika....

odp2.właśnie z tej dołączonej informacji :arrow: "Your IP address is already downloading a file. Please wait until the download is completed. "

co oznacza: "Twój adres IP już pobiera plik. Proszę zaczekaj, dopóki pobieranie nie będzie kompletne.

a więc jeżeli nie sosna123 pobiera, to ktoś musi w tym czasie pobierać, a na pewno sosna123 nie pobiera gdyż prośby
jego są zawsze takie same "można prosić o linki na innym serwerze..."

odp.3 gdybyś przeczytał to co napisałem w powyższym poście to byś wiedział że wiem dokładnie że bez premium....(czytaj cytat poniżej)
jeżeli tak no to jest przykrość, bo ktoś na tym samym IP ściąga coś też z rapidshare, a bez wykupionego PREMIUM nie ma szans aby z rapida ciągnąć dwa pliki na raz.
tak w ogóle to powinienem zignorować twoją "zaczepkę" i w ogóle nie odpowiadać na twoje pytania-zaczepki ale niech ci będzie....

następnym razem dobrze przeczytaj, co ktoś napisał a potem zajmuj głos, bo obserwuję twoje postępowanie w stosunku do innych użytkowników i nie za bardzo ono mi się podoba, mam na myśli twoje odzywki do jojcio14,

Awatar użytkownika
Hudy
-#
Kontakt:

Straszysz mnie ???

Myślisz że przykozaczyłeś ?
Takich forum jak te jest miliony.

Więc z Regulaminem mi nie podskakuj , a jak chcesz to możesz mnie nawet zbanować czy usunąć całkiem bo mało mnie to interesuje..

Nie wiem dlaczego zawadza ci moja odpowiedz do jojcio14 , odpowiedziałem jak najbardziej dobrze a chciałem żeby ruszył mózgownicą i poczytał bo tam była odpowiedz na jego pytanie....

"bo obserwuję twoje postępowanie w stosunku do innych użytkowników i nie za bardzo ono mi się podoba"

To podaj jakiś inny przykład skoro tak obserwujesz !!!

Zobacz inne moje tematy zjebie próbuje te forum w jakiś sposób rozwijać żeby nie była to tylko stronka z grami na Psx itd itd...

Więc zanim coś powiesz też się zastanów aha i ostatnie co napisze nie wiem czy to była zaczepka a bardziej pytanie...

Dzięki :-/

Awatar użytkownika
sosna123
-#

Post autor: sosna123 »

nie kłudzcie się mogłem w ogóle nie robić tego posta jeżeli ma on powodować takie emocje :-( proponuje abyście się pogodzili

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

hu6y pisze:Zobacz inne moje tematy zjebie
no kolego, ale o wyzwiskach nie było mowy!

OSTRZEŻENIE O WARTOŚCI 1

temat zamykam

Zablokowany