nfs carbon problem
Moderator: Moderatorzy
nfs carbon problem
witam otóż sciągłem need for speeda carbona z tych linków michaela69i mam problem sciągłem wszytkie 4 linki i mam 4 pliki nie do odczytu. Próbowałem innym programem zmienic tzn aby otwierac win rarem dvd decrypterem itd ale nie wiem co zrobic aby je wypakowa albo nagrac prosze pomórzcie mi.
Hmmm dziwne może rzeczywiście jest uszkodzony
Pamiętaj żeby wszystkie party były w jednym folderze a nazwe zmień normalnie
Poprostu prawy przyciskiem myszy wbij opcje zmiana nazwy usuń tą końcówkę 001 i końcówki z innych partów też usuń tak żeby zostało tylko 7z.
Później wypakuj Win Rarem albo 7-zipem na pewno musi działać
Aha i jeszcze pamiętaj aby wypakowywanie było zaczynane od pierwszego partu dalej samo poleci
Spróbuj i napisz jak poszło
Pamiętaj żeby wszystkie party były w jednym folderze a nazwe zmień normalnie
Poprostu prawy przyciskiem myszy wbij opcje zmiana nazwy usuń tą końcówkę 001 i końcówki z innych partów też usuń tak żeby zostało tylko 7z.
Później wypakuj Win Rarem albo 7-zipem na pewno musi działać

Aha i jeszcze pamiętaj aby wypakowywanie było zaczynane od pierwszego partu dalej samo poleci
Spróbuj i napisz jak poszło

to nie jest mój UP, ja linki znajduje w sieci.
tą "sprawę" na pewno rozwiąże archiwizator 7z. /czasami "daje sobie radę" winrar, ale niekoniecznie/
nic nie zmieniaj w końcówkach, odpal prog. 7z i jeżeli nie da rady ich rozpakować, to trzeba je przedtem scalić -> PLIK -> Scal pliki... , a następnie po scaleniu rozpakować.
tą "sprawę" na pewno rozwiąże archiwizator 7z. /czasami "daje sobie radę" winrar, ale niekoniecznie/
nic nie zmieniaj w końcówkach, odpal prog. 7z i jeżeli nie da rady ich rozpakować, to trzeba je przedtem scalić -> PLIK -> Scal pliki... , a następnie po scaleniu rozpakować.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.