sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Devil amy cry 3 problem

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
sosna123
-#

Devil amy cry 3 problem

Post autor: sosna123 »

Witam mam problem sciągnołem sobie devila may cry 3 rozpakowałem i nagrałęm i mam problem gdy włąćzam mam czarny ekran i czekam i czekam gdy chce wyjąć płyte lub wyłączyć ps2 pojawia mi się napis ps2 jakby mi się miała uruchamiać gra albo czasami pojawia mi się napis że jest zły format i czerwone tło. Pomyślałem sobie że zmienie format na BIN zmieniłem nagrałem odpalam i pojawia się napis ps2 jakby się chciało włąćzyc i znów czekam i czaekam i się nie włącza :kwasny: co zrobić pomórzcie.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

troszkę nie jasno piszesz,
co to znaczy że zmieniłeś format na BIN,
zresztą nie ważne, format .bin jest używany do CD natomiast ta gra jest na 100 % na DVD a więc po rozpakowaniu otrzymałeś .ISO i tylko w tej postaci jest ok, zapewne (mało danych podajesz) wypalałeś alkocholem , niestety ale zdarza się (rzadko) że on nieradzi sobie z jakąś grą na PS2, wtedy ja ratuję się NERO zresztą przy opisywaniu tego programu zaznaczałem że "nie raz uratował mi skórę" z grami na PS2.
postępujesz tak jak jest na screnach tylko na pierwszym, u góry wybierasz DVD, a nie jak jest CD.
powodzenia. ;)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
sosna123
-#

Post autor: sosna123 »

zrobiłem tak jak mówiłęs i to samo czy wie ktoś co zrobić pliss

ODPOWIEDZ