Devil amy cry 3 problem
Moderator: Moderatorzy
Devil amy cry 3 problem
Witam mam problem sciągnołem sobie devila may cry 3 rozpakowałem i nagrałęm i mam problem gdy włąćzam mam czarny ekran i czekam i czekam gdy chce wyjąć płyte lub wyłączyć ps2 pojawia mi się napis ps2 jakby mi się miała uruchamiać gra albo czasami pojawia mi się napis że jest zły format i czerwone tło. Pomyślałem sobie że zmienie format na BIN zmieniłem nagrałem odpalam i pojawia się napis ps2 jakby się chciało włąćzyc i znów czekam i czaekam i się nie włącza
co zrobić pomórzcie.

troszkę nie jasno piszesz,
co to znaczy że zmieniłeś format na BIN,
zresztą nie ważne, format .bin jest używany do CD natomiast ta gra jest na 100 % na DVD a więc po rozpakowaniu otrzymałeś .ISO i tylko w tej postaci jest ok, zapewne (mało danych podajesz) wypalałeś alkocholem , niestety ale zdarza się (rzadko) że on nieradzi sobie z jakąś grą na PS2, wtedy ja ratuję się NERO zresztą przy opisywaniu tego programu zaznaczałem że "nie raz uratował mi skórę" z grami na PS2.
postępujesz tak jak jest na screnach tylko na pierwszym, u góry wybierasz DVD, a nie jak jest CD.
powodzenia.
co to znaczy że zmieniłeś format na BIN,
zresztą nie ważne, format .bin jest używany do CD natomiast ta gra jest na 100 % na DVD a więc po rozpakowaniu otrzymałeś .ISO i tylko w tej postaci jest ok, zapewne (mało danych podajesz) wypalałeś alkocholem , niestety ale zdarza się (rzadko) że on nieradzi sobie z jakąś grą na PS2, wtedy ja ratuję się NERO zresztą przy opisywaniu tego programu zaznaczałem że "nie raz uratował mi skórę" z grami na PS2.
postępujesz tak jak jest na screnach tylko na pierwszym, u góry wybierasz DVD, a nie jak jest CD.
powodzenia.

Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.