sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

czy dobra konsole wybralem??

PSX od strony technicznej, pomoc

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

czy dobra konsole wybralem??

Post autor: kapcior7 »

siema zamuwilem se konsole z allegor
Obrazek

Obrazek

i nie wiem czy sie oplacalo przyjdzie w poniedzialek ale nie wiem czy dobrze wybralem?

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

bardzo dobrze wybrałeś, ;) a nawet super, bo jest to ostatni model PSX (kwadraciaka) a one są o wiele trwalsze niż (następca) PSone,
jednak w "praniu" wyjdzie sprawa lasera, ale (nie wiem jaki koszt za nią poniosłeś, myślę że nie duży), nie masz co się za bardzo martwić, bo gdyby nawet "nie halo" to koszt nowego to pikuś (Pan Pikuś ;) )
życzę Tobie, aby on służył Ci tak jak mi, a to już 14 lat :)
pozdro.

PS. będziesz musiał dokupić kabel do TV NTSC.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

kupilem go za 65 zlotych czyli prawie jak za free kabel mam od starej konsoli bo mam 2 popsute tzn.zasilanie od lasera wyrwane w jednym i w drugim ...

Awatar użytkownika
loleQ2008
-#

Post autor: loleQ2008 »

No według mnie to bardzo dobry wybór.... ;]

Bo ja to se od kumpla kupiłem za 20 zł ;D tyle że bez karty pamięci i bez gierek ale jest przerobiona no i gry chodzą w jakiś 85% ;D
PSX--->PSOne--->--->PS2Slim--->PSX--->PSP 5.00 M33-4--->PSP 5.00 M33-6--->PSP 5.50 GEN-D3--->Xbox1 80GB--->Xbox360 120GB--->PS2 Slim SCPH-77004--->Xbox360 20GB--->PS2 slim SCPH-77004

ODPOWIEDZ