Witam
Ściągłem se grę na PS2: Tekken Tag
I problem mój tkwi w tym że mam takie pytanie czy mogę tą grę nagrać na płytę CD ponieważ gra ma ponad 600 MB a szkoda mi płyty na 600Mb
I jeśli nagram ją na płytę CD czy ps2 będzie mi go czytać bez problemów...
Progem z Tekken Tag
Moderator: Moderatorzy
Progem z Tekken Tag
PSX--->PSOne--->--->PS2Slim--->PSX--->PSP 5.00 M33-4--->PSP 5.00 M33-6--->PSP 5.50 GEN-D3--->Xbox1 80GB--->Xbox360 120GB--->PS2 Slim SCPH-77004--->Xbox360 20GB--->PS2 slim SCPH-77004
tylko i wyłącznie na CD, niestety nie udało się tej gry przekonwersować na DVD, tak więc nie masz dużego wyboru 
tekken tag tournament oryginalnie wyszedł na cd i było kilka prób przerobienia tej gry na DVD ale złożoność różnych zabezpieczeń i ich ilość co do sprawdzania systemowego PS2 "co czyta" czyli CD, jest tak wielka że najtęższe głowy poległy...
o jednym musisz pamiętać że nagrywasz zgodnie z procedurą CD / co w PS2 jest dość rzadkie, bo większość gier jest na DVD)
a więc musisz posiadać pliki jak do psx czyli .bin/cue albo .CCD /.SUB / .IMG
bo jeżeli masz .ISO to możesz się zawieść przy odpalaniu gierki na konsoli
jak przekonwertować .ISO na te pliki jest u nas
http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=83
co do wielkości czy ci się zmieść to spoko płyta cd ma 700 MB a dokładniej to nawet troszkę ponad (ale to już inna historia) tak więc śmiało wypalaj...
powodzenia

tekken tag tournament oryginalnie wyszedł na cd i było kilka prób przerobienia tej gry na DVD ale złożoność różnych zabezpieczeń i ich ilość co do sprawdzania systemowego PS2 "co czyta" czyli CD, jest tak wielka że najtęższe głowy poległy...
o jednym musisz pamiętać że nagrywasz zgodnie z procedurą CD / co w PS2 jest dość rzadkie, bo większość gier jest na DVD)
a więc musisz posiadać pliki jak do psx czyli .bin/cue albo .CCD /.SUB / .IMG
bo jeżeli masz .ISO to możesz się zawieść przy odpalaniu gierki na konsoli
jak przekonwertować .ISO na te pliki jest u nas

co do wielkości czy ci się zmieść to spoko płyta cd ma 700 MB a dokładniej to nawet troszkę ponad (ale to już inna historia) tak więc śmiało wypalaj...
powodzenia

Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Ok czyli normalnie mogę nagrać a co do przerobienia na bin itp. no to nie muszę ;p
bo posiadam takiego softa że przez kompa muszę programem go przerobić tak aby go czytał na DVD i go nagrać normalnie na kopiuj CD ;]
Nie wiem dokładnie jaki to jest soft ale jak dla mnie jest dobry ;]
bo posiadam takiego softa że przez kompa muszę programem go przerobić tak aby go czytał na DVD i go nagrać normalnie na kopiuj CD ;]
Nie wiem dokładnie jaki to jest soft ale jak dla mnie jest dobry ;]
PSX--->PSOne--->--->PS2Slim--->PSX--->PSP 5.00 M33-4--->PSP 5.00 M33-6--->PSP 5.50 GEN-D3--->Xbox1 80GB--->Xbox360 120GB--->PS2 Slim SCPH-77004--->Xbox360 20GB--->PS2 slim SCPH-77004