sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Błędne pliki?

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Błędne pliki?

Post autor: Zohan »

Ściągnąłem kumplowi gre Digimon World 2 z linków od kolegi ( http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?p=3906 ). Linki wporzo, ściągają się luźno, ale teraz kwestia wypakowywania. Mam 3 pliczki o nazwach DiMo2RS.7z.001, DiMo2RS.7z.002 i DiMo2RS.7z.003. Spotkałem się już z takimi pliczkami (001< ; wystarczy otworzyć za pomocą WinRaR'a i normalnie wypakować), gdy chcę je wypakować (stfu, otworzyć!), wyskakuje:
Obrazek
tak jest z każdym plikiem. Jakieś porady czy coś? 2 razy ściągałem tą gre i 2 razy uszkodzoną. Wielki pech?

Wiem, że 7z to jest tak zrobiony, że powinien się sam wypakować od razu. Zmieniałem nazwy pliku (końcówka .rar itp nic nie daje, tzn i tak zostaje .rar.001)
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
sosna123
-#

Post autor: sosna123 »

też tak miałem musisz sciągnąc program 7z i scalić te pliki
masz pytanie nie krępuj się pisz ;)

psx,ps2 forever

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Dokładniej? Mam ten program i nie wiem, jak dodam te pliki do 7z to robi archiwum, a jak chce rozpakować to za pomocą 7z to pisze że nie znalazło archiwów czy coś.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
Gicha7
-#
Kontakt:

Post autor: Gicha7 »

Pliki możesz scalić za pomocą Total Commandera.
Jednak uważam, że przy tym rodzaju plików jest możliwe wypakowanie wszystkiego bez scalania. Musisz mieć program 7zip. Jeżeli go posiadasz to musisz prawym przyciskiem myszy nacisnąć na plik z numerkiem 001 po czym naciskasz 7-zip->Extract files i wszystko powinno działać jak należy. Jeżeli tak nie jest, byćmoże uszkodzone masz archiwum. Spróbuj scalić te pliki za pomocą ww. programu, o ile naprawde nie możesz ich wypakować tak jak Ci opisałem.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Jeżeli extract files to "wypakuj tutaj", (mam po polsku) to nie może być, bo już to robiłem i pisało że nie może otworzyć tego pliku jako archiwum. Mimo to udało się, zmieniłem nazwę, bo nazywało się plik.7z.001.001, usunąłem jedno 001 i się normalnie wypakowało. Dzięki za pomoc

Temat oczywiście klozet :P

Awatar użytkownika
sosna123
-#

Post autor: sosna123 »

A wiec sciągasz program 7z instalujesz. Wchodzisz w ten program odszukujesz w nim folder gdzie masz te pliki gdy pojawią ci się te party 001,002 itd wchodzisz w plik i scal pliki a potem możesz już normalnie wypakować.
masz pytanie nie krępuj się pisz ;)

psx,ps2 forever

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

sosna123, przeczytałeś co napisałem wcześniej?

ODPOWIEDZ