Kolor rangi proponuje fioletowy. Członkowie grupy mieliby za zadanie wrzucanie plików specjalnie dla tego forum umieszczając nasz adres w linku i ewentualnie dając takie samo hasło co u nas nie będzie obowiązkowe (wiadomo jak to potrafi irytować po ściągnięciu). Aby się dostać do grupy należy wrzucić 2GB wg powyższych warunków i następnie przejść 2 tygodniowy okres próbny po którym zapadnie ostateczna decyzja. Nie nakładamy minimalnego uploadu jaki ta osoba miałyby czynić będąc już oficjalnie w grupie ale liczymy na dobrowolne działanie na rzecz rozwoju forum poprzez upload.
Przywilejem grupy będzie dostęp do Strefy VIP i wyróżniający się kolor rangi. W późniejszym czasie możliwe powiększenie skrzynki PW.
Kolejne propozycje, które wymagają Waszej opinii;
czy podawanie torrentów może być zaliczane jako działalność w tej grupie? Jak je liczyć podług zwykłego uploadu? Myślałem nad wprowadzeniem punktów za upload i podanie linku np. 1GB uploadu = 20pkt. a podanie torrentów bądź lnków z innego źródła to 1pkt. I tak uploader przekraczając przykładowo 2000pkt. mógłby zostać SuperUploaderem z większymi przywilejemi. Pozostaje jednak problem z liczeniem punktów, mi osobiście zajmowało by to dużo czasu ale mógłby każdy indywidualnie się tym zająć, mam nadzieje, że będe mógł zaufać

Czekam na wszelkie opinie i sugestie oraz na chętnych do wstapienia do przyszłej grupy.