sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

gra na psx

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

mateusz1500
-#

gra na psx

Post autor: mateusz1500 »

Witam potrzebuje gry VMX Racing jak by ktoś miał linki do gry to bym prosił żeby wstawił

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

Witaj.
Specjalnie dla Ciebie:

Kod: Zaznacz cały

http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=627
Baw się dobrze !!!
Narka. ;-)
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

mateusz1500
-#

Post autor: mateusz1500 »

Dzięki wielkie

pawcio425
-#
Kontakt:

Post autor: pawcio425 »

A czy jest diablo 2 z dadatkiem diablo lord of destruction(expansion set) na psx albo na psp? Porszę o szybką odpowiedź.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

[ Dodano: Czw 31 Gru, 2009 14:04 ]
Ściągnołem worms armagedon na psx i mam plik bin i nie wiem gdzie go umieścić proszę o szybką pomoc.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

pawcio425, z tego co wyczytałem ogólnie Diablo II jest tylko na PC, ale nie do końca: znalazłem jakąś hack wersję z PC na PSP, możesz spróbować

tu jest jakieś info, nie znam się na PSP

Kod: Zaznacz cały

http://www.psp-hacks.com/forums/f118/diablo-ii-lord-of-destruction-on-a-psp-t238612/
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

pawcio425
-#
Kontakt:

a ten program PSPDisp v0.2 jest bezpieczny?

I jak zrobić te worms armagedon?

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Ten program powinien być bezpieczny, raczej nie ma na niego skarg. A te wormsy to normalnie nagraj jak jest w poradniku
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

pawcio425
-#
Kontakt:

a gdzie jest ten poradnik gdzie wrzucić te wormsy armagedon? Bo po rozpakowaniu paczek go nie ma

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Te wormsy to chcesz na PSX czy PSP bo już się zgubiłem...

pawcio425
-#
Kontakt:

psp

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

To w takim razie (nie znam się za dobrze na PSP) folder Worms Armagedon wrzuć do ms0://PSP/GAME, gdzie ms0 to twoja karta pamięci, jeżeli jednak nic nie będzie, to musisz mieć plik EBOOT.PBP, i robisz to samo od momentu ...folder...
Jeżeli nadal nic to albo ktoś musi ci inaczej wytłumaczyć, albo masz nieprzerobioną konsolę (?)

pawcio425
-#
Kontakt:

psp mam przerobione i tam nie ma pliku EBOOT.PBP

[ Dodano: Pon 04 Sty, 2010 15:34 ]
i po rozpakowaniu tych 5 paczek mam :
-dokument tekstowy www.stugas.org,
-skrót internetowy stugas-home,
-folder plików worms armagedon a w nim 2 pliki sles_02217,paczke worms armagedon i plik index worms armagedon bin. i nie wiem co z tym zrobi i próbowałem wrzucić to do psp/game i nic

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

W takim razie musisz ściągnąć od nowa grę, wersje na PSP (musi być EBOOT.pbp)

songo909
-#

Post autor: songo909 »

[witam ma gre db final bout .odkrylem wszystkie postacie na opcji COMBAT ale nie wiem jak to zapisac .DA sie tam jakis password wpisac czy cos??

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

songo909, szczerze to nie wiem, sam zawsze miałem z tym problem. Wydaje mi się, że tego nie da się zapisać. Ale przecież odblokować te wszystkie dodatkowe (poza GokuSSJ4) nie potrzeba dużo gry

ODPOWIEDZ