sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

RapidShare

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

LordCan
-#

RapidShare

Post autor: LordCan »

Witam mam problem z RapidShare ja lubię zasysać sobie różne filmy na kome i potem se je oglądać no ale niestety wiekszośc fajnych filmów jest wystawione na rapida a gdy xhxę se pobrać dany film właśnie z rapida wyskakuje mi coś takiego:

Error
You want to download the following file:

http://rapidshare.com/files/98994626/Dz ... rls_PL.3gp | 104461 KB

Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.

Mam nadzieję że ktoś z was wie jak zrobić żebym mógł ściągać za darmo z niego.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Rapid już się zabezpieczył na 100%, żadne neo, żadne zmienne IP ani żaden "gość" nie może ściągać z rapida. Trzeba kupić konto premium.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

nie Zohan, aż tak tragicznie nie jest, po prostu "tną" free dostęp, /zawęzili przepustowość aby ludziska wykupowali dostęp premium, ale da się ściągać za free dziś w nocy USDownloader pobrał 8x100MB trochę kiepsko, ale niestety prędkość też zmniejszyli zazwyczaj przez noc pobierał mi ok 18 partów po 100, przy moim 1MB necie.

w informacji podają że mają przeciążenie na serwerze, co jest oczywiście bzdurą, jak się kasy za premium nałapią pewnie wszystko wróci do normy.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ