sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

Poradnik ;)

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

LordCan
-#

Poradnik ;)

Post autor: LordCan »

Hejka gram w Spec Ops Ranger Elite i kurcze zaklinowałem się na jednej misji jest to misja 3 na alasce tam co trzeba zabić wszystkich na wieżach a potem no właśnie co trzeba zrobić potem bo niby jest ta kropka czerwona na mapie ale kręcę się wokół niej i nic tam nie ma do zrobienia.

Może wie ktoś z was jak przejść to misję i co to jest ta niebieska kropka na mapie??

I tak przy okazji żeby nigdzie już nie pisać moglibyście wrzucić Quake II na inny serwer niż rapidshare bo z tamtych co są to nie działają mi ;)

PoZdRo.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Nigdy nie grałem w to, ale myślę, że to może być cel np. na innym poziomie (nad tobą/pod tobą), albo miejsce że musisz na kogoś czekać lub nie wiem :P .
Jak znajde QuakeII nie z rapida to dam linki ;)
#edit
nie znalazłem w ogóle linków do tej gry ze swojego źródła :/
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

Proszę Quake II :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=289

PS.
Też co prawda nie grałem /nie złożyło się :) / ale wiem że niektóre misje w serii tych gier, należy wykonać w określonym czasie...
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

LordCan
-#

Post autor: LordCan »

Ja właśnie wiem na wykonanie wszystkich celi w misji mam 15min tylko nie wiem jak ją przejść waliłem granatami z maszynówki w miejscu czerwonej kropki plątałem się koło niej ale nic nie ma :(
myślę, że to może być cel np. na innym poziomie
Nie ma w tej grze innych poziomów (przynajmniej na tej misji) wszystko dzieje się na terenie chyba jakiejś bazy wojskowej czy czegoś tam.

PS::::Dzięki za Quake bo kurde ściągałem go już dwa razy i żaden nie działa mam nadzieje że ten zadziała :D

[ Dodano: Pią 15 Sty, 2010 19:03 ]
I co z tym poradnikiem ? Nie ma nic ? :-(

ODPOWIEDZ