sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Tomb Raider II PSX Poszukuje Pomocy ! :D

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
kondzio8888
-#

Tomb Raider II PSX Poszukuje Pomocy ! :D

Post autor: kondzio8888 »

Witam!
Jak w temacie poszukuje sprawnej wersji Tomb Raider II na Konsole PlayStation 1 , ściągnąłem z naszego forum jednakże nie były zbyt sprawne bo choć w emulatorze to poszło to na konsoli już nie , a może robię coś źle z nagraniem , nagrywałem w alcoholu 120% z prędkością 4x i nie działało chociaż to nie był 1 przypadek a strasznie chciałem se w to pograć więc bardzo bym prosił o wystawkę oraz o ew. radę jak to nagrać na płytkę żeby hulało :-D.Proszę o pomoc . :-?

Awatar użytkownika
Lee2
-#
Kontakt:

Post autor: Lee2 »

No raczej nie ma obcji że w obrazie tym nie było bad sektorów tak więc normalne że na konsoli nie zczytało. Poprostu przed każdym nagraniem musisz przeskanować płytę w poszukiwaniu bad sektorów i ewentualnie naprawić je jeżeli takie się pojawią dopiero później wypalaj w alcoholu tak jak i piszesz prędkością x4 bądź 8 no zależy od nagrywarki czy płyty :mrgreen:
Co do sektorów tu wszystko jest opisane
http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t= ... ght=cdmage
polecam cdmage jest naprawdę git ;)

Awatar użytkownika
kondzio8888
-#

TR 2

Ok Zobaczę to i dam Edita. :-D Oby działało

@Edit

Kiszka nie działa dalej to samo tzn włączę jest znaczek PlayStation uruchamia się tło daje Start Game albo Lara House i Kicha czarny ekran i pogodoj se :D masz jeszcze jakieś wskazówki :|

@Edit2

Kompletna beznadzieja =,= włożyłem tą samą płytę do kompa odpaliłem emulatora i poszła a w konsolce nie chciała chodzić w mojej PSonE więc co jest grane

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

spróbuj jeszcze z większą prękdością to nagrać być może masz za słabo podkręcony laser lub za mocno lub uzyj innych płytek ;D

a tak o demnie to ściągałem wiele wersji tr II na psx'a chyba z 5 a tylko jedna działała na szaraku

Awatar użytkownika
kondzio8888
-#

TR 2 ODP

Ok Dzięki mhh co do tego to może masz rację bo to szczerze nie moja konsola ja ją mam od kolegi na jeszcze jakiś tydzień ja swoje to mam tylko Psa 2 ale tam płyty CD to Tragedia (no chyba że orginały to jeszcze dobrze działa) ale wracając do tematu to może masz racje bo wszystkie gry jakie przegrywałem były w 4 a może trza w 8 lub 16 spróbuje bo no nie znam pochodzenia tej konsoli o co przeszła :D no nic spróbuje i dam Edita jak wcześniej !

@Edit

To nic nie dało ehh kicham na to tylko płytki pale.Trudno próbowaliście to się liczy :] . Najwyżej postaram się oryginał odkupić ale bd ciężko Xd

PS:Proszę moderatora o zamknięcie działu

ODPOWIEDZ