sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Oddworld Abe's Exodus - Zmiana CD

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Oddworld Abe's Exodus - Zmiana CD

Post autor: Blaevy »

Gram sobie i gram, 100 mudków uratowanych, już mam przejść do FeCoo, pisze mi by zmienić płytkę (na żółto), no to minimalizuje (alt + tab) daje w opcjach change disc i daje na drugi, jak daje continue to jest czarny ekran i nic, naciskam start i wszystkie inne guziki i ciągle nic

zna ktoś rozwiązanie ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Oczywiście, że jest rozwiązanie Blaevy ;) Wystarczy zamontować do Daemon Tools obraz płyty(CD 1 plik Cue) uruchamiasz emulator poprzez Run CDROM(wczytaj sobie save itd.) Gdy cię poprosi o drugą płytę wciskasz Escape a w Deamonie teraz w miejsce CD1 montujesz CD 2 również plik Cue następnie w emulatorze wybierasz Change Disc i Run CDROM ;) Oczywiście mam nadzieje, że wcześniej konfigurowałeś napęd CD w emulatorze? Jeśli nie to przejdź do Config\CDrom\Configure wybierz tutaj sobie "ePSXe CDR WNT/W2K core 1.7.0 i daj Configure, następnie musisz wybrać napęd, do wyboru masz opcje np. First Cdrom(który to nie bierzemy pod uwagę chyba, że masz oryginała bądź kopię gotową do uruchomienia na PSX'ie) oraz "K", "L", "M", u mnie jest to napęd "L" u ciebie mogą być oczywiście inne np. O, P, R wybierasz ten po środku("P") lub taki jaki masz ustawiony w Deamonie :)

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Post autor: Blaevy »

Dzięki Drakson wszystko działa jak należy, zresztą po twoim wpisie się tego spodziewałem :)

daje $ i pomógł
Obrazek

ODPOWIEDZ