sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Godne polecenia gry RPG

recenzje, solucje, kody, oraz wszelka pomoc w tym zakresie

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Godne polecenia gry RPG

Post autor: Blaevy »

Jest dużo świetnych gier RPG zaczynając od Lunarów i Alundr przechodząc przez Final Fantasy,Vagrant Story,Xenogears,Grandie,Parasite Eve kończąc na wspaniałej grze Chrono Cross

Zmierzając do sedna : chciałbym się was zapytać jakie mi polecacie gry RPG do przejścia,
najlepiej by było gdybyście dodawali krótki opis do gry, bo przynajmniej wiedziałbym w co zagrać a nie ściągać na daremno gierkę, która mnie nie będzie interesowała

Jeśli grał ktoś z was w Kingdom Hearts to pewnie wie jaki tam był styl walki, szukałbym takiej gry, gdzie od tego czy pokonanie przeciwnika zależy refleks i dobre opanowanie klawiszy niż wysoki level i znajomość czarów i strategii itd
Główną cechą Kingdom Hearts odróżniającą ją od serii Final Fantasy jest bezpośrednie działanie postaci sterowanej przez gracza podczas walki, w przeciwieństwie do wspomnianej serii, gdzie użyty był system ATB pozwalający jedynie na kontrolę stanu i charakterystyk bohaterów oraz wydawanie im poleceń. Pełną kontrolę gracz ma jedynie nad Sorą, który może atakować, używać przedmiotów czy magii w dowolnym momencie. Donald i Goofy sterowani są przez sztuczną inteligencję, która została dopracowana w najmniejszym szczególe tak, by walki nie przemieniły się w katorgę.
Czyli takie jakby Action - RPG

Z góry dziękuje
Obrazek

Awatar użytkownika
Pierce
-#

Post autor: Pierce »

Może "Secret of Evermore" na snes[mimo że to dział psx]. Jest na necie werja 2 Player Edition wtedy jedna osoba gra bohaterem a druga psem ;] - całkiem spoko. Walka tylko w czasie rzeczywistym. Z psxa wszystkie ciekawa tytuły wymieniłeś z czego Parasite Eve 1 i 2 rądzą.
Obrazek

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Post autor: Blaevy »

Hmm...sprawdze jak wróci mój komputer z naprawy, bo teraz siedze na lapku rodziców i nie chce go śmiecić, z tego też powodu jestem codziennie na forum, bo nie mam praktycznie nic na tym kompie

Chodziło mi bardziej o 3D RPG, ale jak już mówiłem - sprawdze
Obrazek

Awatar użytkownika
Blood1
-#

Post autor: Blood1 »

Polecam diablo
Pozdro dla moderatorów i uploaderów

ODPOWIEDZ