sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, Forum policyjne Zobacz jak zostać policjantem i jakie wymagania należy spełnić, busy do Niemiec - przewozy do Niemiec - busy do Niemiec pomorskie - busy zachodniopomorskie, Promocje i okazje Playstation, medycyna estetyczna Gdańsk, Copart IAA Api, Auction History, serwery minecraft, RustDesk, FIRMA WINDYKACYJNA, kolorowanki dla dzieci, polnische stickerei, stickerei, stick, computerstickerei

Wolny transfer na chomiku!

wszystko co dotyczy tego forum

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Wolny transfer na chomiku!

Post autor: LukasTe »

Tutaj osoby posiadające rangę wyższą niż procenty użytkowników niech piszą co chcą ściągnąć z naszego chomika, a po jakimś czasie postaramy się o udostępnienie wolnego transferu. Starajcie się jednak nieco uzasadnić swoją prośbe ponieważ z punktów ze ściągnięć aktualnie możemy prawie wykupić tylko 2GB. Poczekamy trochę i będzie 5GB. Zatem nadal dodawać pliki ale już tutaj możemy wykorzystywać przywilej nam przysługujący :)
Piszcie jaki plik i ile MB oraz dlaczego. Gdy zauważyćie, że 2GB zostało w sumie z próśb użytkowników przekroczone to teraz się wstrzymajcie i czekajcie aż znowu napiszę o wolnym transferze.

Awatar użytkownika
skate432
-#
Kontakt:

Post autor: skate432 »

Prosił bym o udostępnienie Tomba 2 The Evil Swine Return 186 MB Bo to jest fantastyczna gra.
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu

Awatar użytkownika
Son of the Mare
-#
Kontakt:

Post autor: Son of the Mare »

A ja proszę o udostępnienie Final Fantasy VII PL jeśli można to proszę :-)

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

5 GB wolnego transferu na chomiku! Kto pierwszy ten lepszy. Hasło dostępu do chomika na czas trwania bonusu w STREFIE VIP :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?p=9925

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Prosiłbym o udostępnienie gry Potwory i Spółka, iż planuję zrobic spolszczenie do tej gry ;] Oraz kiedy będzie udostępnione zakupie vip'a ;)

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Ja bym prosił o Doom PL z tego linku co ja dałem
http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t= ... light=doom
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

1800 MB wolnego transferu dla wszystkich !

[ Dodano: Wto 18 Maj, 2010 23:58 ]
Koniec tego dobrego :) Zapraszam do ściągania na bezbonusowych warunkach i do uploadowania nowych plików.

Awatar użytkownika
Abarai
-#
Kontakt:

Post autor: Abarai »

Ja proponuje Tales of Destiny 2
Nie zapomnij pochodzenia Miasto Radom halo ziemia

Awatar użytkownika
Memphis
-#

Post autor: Memphis »

Ja proponuje wstawienie Civilization 2,zajefajna strategia
Nikt nie jest tak bogaty, żeby pogardzić uśmiechem,
ani tak biedny, żeby nie móc nim darzyć.

89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu(Najważniejszy jest klimat w grze)

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Jeśli ktoś z użytkowników chce coś ściągnąć, a nie posiada transferu to niech tutaj pisze. Umówimy się i udostępnie wolny transfer. W pierwszej kolejności VIPy ;)

[ Dodano: Pon 14 Cze, 2010 18:40 ]
Możemy się tez umowić, że jesli ktoś posiadający wyższą rangę chce coś ściągnąć z innych chomików to transfer zostanie udostępniony ale pod warunkiem, że ten ściagniety plik będzie później uploadowany na naszego chomika.

[ Dodano: Czw 24 Cze, 2010 21:15 ]
WOLNY TRANSFER DLA WSZYSTKICH ODWIEDZAJĄCYCH CHOMIKA!

[ Dodano: Nie 27 Cze, 2010 11:16 ]
KONIEC TRANSFERU

ODPOWIEDZ