sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

problem z gra

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Abarai
-#
Kontakt:

problem z gra

Post autor: Abarai »

mianowicie chodzi o to ze zrobiłem format i Legacy of Kain nie chce mi chodzić przedtem chodziło normalnie a teraz mam jakiś błąd gpuPeteopenGL2.dllj o co chodzi mam 2 ePSXe na żadnym nie działa
Nie zapomnij pochodzenia Miasto Radom halo ziemia

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Błąd ten oznacza, że w twoim emulatorze brakuje pluginu graficznego. Wgraj ten plugin "gpuPeteOpenGL2.dll" bądź pobierz na nowo emulator.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

hm... zrobiłeś format... a zdaje się , a nawet na pewno do chodzenia epse potrzebny jest zainstalowany DirectX
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Abarai
-#
Kontakt:

Post autor: Abarai »

jakoś mi odpaliło na emulatorze z honmaru i dziala ale muszę wgrać directX bo zapomniałem

Dziękuje za pomoc
Nie zapomnij pochodzenia Miasto Radom halo ziemia

moncio
-#

Post autor: moncio »

czy moglibyscie mi pomuc?
chodzi o http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=328

chyba jest bledne haslo jezeli by ktos znal odpowiednie moglby napisac?

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

ale o którą ci wstawkę chodzi ? bo jak o drugą to przecież wyraźnie jest dopisane że part part33.rar musisz końcówkę zmienić na part3.rar

na drugi raz załóż nowy temat w dziale prośby / tam gdzie zgłaszamy nieaktywne linki i inne problemy ze wstawkami
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ