Ma to jakieś znaczenie ?
Moderator: Moderatorzy
Ma to jakieś znaczenie ?
Witam. W weekend mam zamiar ponagrywać sobie gierki ale czym mam się kierować przy kupnie płyt ? Ma to być jakaś konkretna firma ? Mają być CD-R ?
Powiem tak ma to znaczenie bo niektóre płyty porostu nie nadają się do nagrywania gier na PSX/PSone/PS2 CD-R lub CD=r tutaj nie pomogę każdy ma swoje zdanie o rodzaju płyt czy - czy + ale firma produkującą płytki tutaj pomogę najlepiej na TDK albo Verbamatim w ostateczności Sony za to np na ps2 rożne fora mówią o płytkach DVD Tesco które są bardzo dobre do nagrywania płyt.

@up i tu się z tobą nie zgodzę bo może akurat masz farta ale nie zawsze tak będzie ile ja płyt straciłem kupując jakieś badziewia i na PS2 było tylko "insert Play Station 2 disc.. etc"
a jak kupowałem firmówki TDK to nigdy mi się to nie zdarzyło. i nie mowie tylko o swoim przypadku bo znam wiele osób które miały dokładnie to samo.
a jak kupowałem firmówki TDK to nigdy mi się to nie zdarzyło. i nie mowie tylko o swoim przypadku bo znam wiele osób które miały dokładnie to samo.

Oczywiście ma to znaczenie, inaczej nie byłoby tak zróżnicowanych cen. Przekonałem się wiele razy, że gra nagrana na płycie z tych najtańszych (0,50zł) po kilku odpaleniach poprostu przestaje działać lub ciąglę się wiesza. Za to gra nagrana kilka lat temu na płycie Verbatim działa bez zastrzeżeń do tej pory.

pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
!