Toy Story Racer
Moderator: Moderatorzy
- Son of the Mare
- Kontakt:
Toy Story Racer
Chodzi o to że chciałem pograć w grę od razu z odblokowanymi elementami bo miałem swego czasu konsole to przeszedłem grę to uważam że mogę wklepać kody na emulatorze nie musząc marnować czasu żeby przejść gry a łatwa nie jest. Proszę więc o kod na odblokowanie wszystkiego.
Aby odblokować każdej rasy i zawodnik, przejść do ekranu tytuł i naciśnij Kółko, Trójkąt koło, kwadrat, X, Kwadrat, X, Trójkąt, Trójkąt, X, Kwadrat, Kółko. Następnie przejść do ekranu Challenge i naciśnij X, aby wybrać wyzwanie. Będziesz miał dostęp do wszystkich zawodników i każdej rasy. Do nieskończoności i poza nią
Nie zapomnij pochodzenia Miasto Radom halo ziemia
- Son of the Mare
- Kontakt:
Spoko kod nie działa albo ja jestem za głupi żeby go poprawnie wpisać ale to nic zacznę przechodzić grę, już zacząłem i powiem że to czysta przyjemność choć trochę to zajmie ale kiedy skończę udostępnię memcards na te forum żeby inni nie musieli przechodzić gry
Oczywiście z swoim sumieniem bo uważam że udostępnię to z myślą tylko dla tych którzy przerzedli tą grę choć jeden raz w całości. Zresztą i tak upomnę kiedy wrzucę jeszcze raz o tym że udostępniam wg. sumienia.