Witam mam problem z RapidShare ja lubię zasysać sobie różne filmy na kome i potem se je oglądać no ale niestety wiekszośc fajnych filmów jest wystawione na rapida a gdy xhxę se pobrać dany film właśnie z rapida wyskakuje mi coś takiego:
Error
You want to download the following file:
http://rapidshare.com/files/98994626/Dz ... rls_PL.3gp | 104461 KB
Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.
Mam nadzieję że ktoś z was wie jak zrobić żebym mógł ściągać za darmo z niego.
RapidShare
Moderator: Moderatorzy
nie Zohan, aż tak tragicznie nie jest, po prostu "tną" free dostęp, /zawęzili przepustowość aby ludziska wykupowali dostęp premium, ale da się ściągać za free dziś w nocy USDownloader pobrał 8x100MB trochę kiepsko, ale niestety prędkość też zmniejszyli zazwyczaj przez noc pobierał mi ok 18 partów po 100, przy moim 1MB necie.
w informacji podają że mają przeciążenie na serwerze, co jest oczywiście bzdurą, jak się kasy za premium nałapią pewnie wszystko wróci do normy.
w informacji podają że mają przeciążenie na serwerze, co jest oczywiście bzdurą, jak się kasy za premium nałapią pewnie wszystko wróci do normy.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.