sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Toy Story Racer

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Son of the Mare
-#
Kontakt:

Toy Story Racer

Post autor: Son of the Mare »

Chodzi o to że chciałem pograć w grę od razu z odblokowanymi elementami bo miałem swego czasu konsole to przeszedłem grę to uważam że mogę wklepać kody na emulatorze nie musząc marnować czasu żeby przejść gry a łatwa nie jest. Proszę więc o kod na odblokowanie wszystkiego.

Awatar użytkownika
Abarai
-#
Kontakt:

Post autor: Abarai »

Aby odblokować każdej rasy i zawodnik, przejść do ekranu tytuł i naciśnij Kółko, Trójkąt koło, kwadrat, X, Kwadrat, X, Trójkąt, Trójkąt, X, Kwadrat, Kółko. Następnie przejść do ekranu Challenge i naciśnij X, aby wybrać wyzwanie. Będziesz miał dostęp do wszystkich zawodników i każdej rasy. Do nieskończoności i poza nią
Nie zapomnij pochodzenia Miasto Radom halo ziemia

Awatar użytkownika
Son of the Mare
-#
Kontakt:

Post autor: Son of the Mare »

Spoko kod nie działa albo ja jestem za głupi żeby go poprawnie wpisać ale to nic zacznę przechodzić grę, już zacząłem i powiem że to czysta przyjemność choć trochę to zajmie ale kiedy skończę udostępnię memcards na te forum żeby inni nie musieli przechodzić gry :-) Oczywiście z swoim sumieniem bo uważam że udostępnię to z myślą tylko dla tych którzy przerzedli tą grę choć jeden raz w całości. Zresztą i tak upomnę kiedy wrzucę jeszcze raz o tym że udostępniam wg. sumienia.

ODPOWIEDZ