sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Szukam gry na PS1

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

bzyk95
-#

Szukam gry na PS1

Post autor: bzyk95 »

Witam! Jako dziecko grałem w taką gierke... bijatyka - była możliwość gry na 2

były do wyboru 3 albo 4 postacie. pamiętam trzy
- karaterka - nie pamiętam jego umiejętności
- takie potężnie zbudowany gościu - potrafił wyciągać silniki z aut i podnosić je
- gościówa nie pamiętam umiejętności chyba jak sie biła to robiła taką gwiazdę

Gra jest grą bijatyką typu chodzonego . można było przechodzić etapy. pierwszy etap wyglądał mniej więcej tak że był zagrodzony teren i stał radiowóz. wchodziło się na taki jakby plac i tam byli goście. gdy zabiło się np człowieka z bronią mozna było ją podniesc i używać
drugi etap był już w budynku który znajdował się na tym podwórku . był to jakby taki... korytarz banku coś w tym stylu. o ile się nie mylę trzeci etap wyglądał tak że było się w biurze i przez okno wskoczyły 3/4 kobiety z takimi długimi pazurami i z nimi trzeba było walczyć. kolejnym poziomem jaki pamiętam to była misja na takim hmm... skrzyżowaniu gdzie strzelał ktoś do nas z helikoptera a gdy coś tam się zrobiło(chyba zestrzeliło) to jechała taka ciężarówka i można było wybrać dwie drogi... dalej nie pamiętam. opisałem jak mogłem ;)

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Fighting Force, albo Fighting Force 2. Nie pamiętam która to część, ale na pewno FF ;)

zobacz ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=cq5wTQlhJDs

Jeśli ta gra to to samo co na filmiku, to szukasz Fighting Force 1 :D
SCEE™

bzyk95
-#

Post autor: bzyk95 »

Dzięki wielkie :D moja ulubiona gra na PS1 zaraz po tym lisku takim :D szukałem tego i szukałem. pJona!

ODPOWIEDZ