Z GÓRY THX ZA ODPOWIEDŹ
PS2 Jap
Moderator: Moderatorzy
PS2 Jap
Witam jestem w posiadaniu konsoli PS2 Slim sprzedający z mojego miasta sprzedał mi konsolę za 50 zł więc nie byłem do końca pewny czy brać no ale wziąłem w zestawie dorzucił jakąś grę japońską gdzie na okładce płyty było dużo czerwonego koloru teraz już wiem że konsola jest z Japoni bo mam oryginalnego Killzona w wersji PAL i nie było opcji by ruszył więc teraz moje pytanie do was czy jeżeli mam tą konsole z japoni to jakiś normalny Chip sprawiłby żeby konsola czytała mi gry z regionu PAL bo tylko takowe posiadam
dodam że laser jest w 100% sprawny bo odpala mi filmy płyty które są ostro porysowane
Z GÓRY THX ZA ODPOWIEDŹ
Z GÓRY THX ZA ODPOWIEDŹ
-
xzer0
Podaj model PS2? Tak z ciekawości. Poza tym z tyłu konsoli powinieneś mieć napis "NTSC-J".
Wystarczy wlutować jakikolwiek chip zgodny z tym modelem. Np. Modbo
\
@zer0 - tak, FMCB musiałbyś instalować na konsoli o tym samym regionie... Ewentualnie można zrobić instalator Cross regionalny, ale ponoć wymaga to dużych umiejętności.
Wystarczy wlutować jakikolwiek chip zgodny z tym modelem. Np. Modbo
@zer0 - tak, FMCB musiałbyś instalować na konsoli o tym samym regionie... Ewentualnie można zrobić instalator Cross regionalny, ale ponoć wymaga to dużych umiejętności.
SCEE™
-
xzer0