sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Crasch Team Racing

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

LordCan
-#

Crasch Team Racing

Post autor: LordCan »

Witam pobrałem sobie ze strony emuinfo grę CTR, no i oczywiście obraz (bin Cue) przeskanowałem programem CDmage i nie wykrył mi żadnych błędów, ale jak odpaliłem go na emulatorze to jest trochę dziwnie (żeby to przedstawić podam link do screena on wszystko wyjaśni)

>>>KLIK<<<
no i moje pytanie jest takie: Czy jak wypale obraz na płytkę to czy na PSX będzie normalnie śmigało, czy może nie ryzykować i ściągnąć z innej stronki.

A przy okazji jeśli można to zapytam jak sprawdzić jaki region mój psx czyta PAL czy NTSC?

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Tak czasem jest na emulatorze, a na PSX może być normalnie. Na wszelki wypadek ja bym ściągnął inny obraz płyty.

A jak chcesz sprawdzić region konsolki, to ją odwróć. Na "plecach", na których leży będzie pisać na (chyba) czarnej nalepce. Ale moge się założyć, że masz wersję PAL :)
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

LordCan
-#

Post autor: LordCan »

No faktycznie mam wersję PAL ;) ale region NTSC też mi czyta bo ściągnełem Tekkena 3 w tej wersji i śmiga aż miło :D.

dzięki za odpowiedź. Pozdro....

ODPOWIEDZ