sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator

Crasch Team Racing

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

LordCan
-#

Crasch Team Racing

Post autor: LordCan »

Witam pobrałem sobie ze strony emuinfo grę CTR, no i oczywiście obraz (bin Cue) przeskanowałem programem CDmage i nie wykrył mi żadnych błędów, ale jak odpaliłem go na emulatorze to jest trochę dziwnie (żeby to przedstawić podam link do screena on wszystko wyjaśni)

>>>KLIK<<<
no i moje pytanie jest takie: Czy jak wypale obraz na płytkę to czy na PSX będzie normalnie śmigało, czy może nie ryzykować i ściągnąć z innej stronki.

A przy okazji jeśli można to zapytam jak sprawdzić jaki region mój psx czyta PAL czy NTSC?

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Tak czasem jest na emulatorze, a na PSX może być normalnie. Na wszelki wypadek ja bym ściągnął inny obraz płyty.

A jak chcesz sprawdzić region konsolki, to ją odwróć. Na "plecach", na których leży będzie pisać na (chyba) czarnej nalepce. Ale moge się założyć, że masz wersję PAL :)
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

LordCan
-#

Post autor: LordCan »

No faktycznie mam wersję PAL ;) ale region NTSC też mi czyta bo ściągnełem Tekkena 3 w tej wersji i śmiga aż miło :D.

dzięki za odpowiedź. Pozdro....

ODPOWIEDZ