plyty sony
Moderator: Moderatorzy
plyty sony
siema mama mi kupila plyty seprem czy jakos tak i zgralem boks wrestling i tony hawka i dzialaja poszlem do sklepu i kupilem plyty sony i wdomu chcialem zgrac skoki i inny boks i nie dzialaja na psx czyja to wina gry czy plyty?
macio96,
Kup płyty Verbatim AZO
[center]
[/center]
W tym artykule odbiegam nieco od PSX'owych standartów lecz wiąże się to również z szarakiem, a dokładnie laserem.
Płyty spod znaku Verbatim oznaczone pseudonimem "AZO" są jednymi z najlepszych płyt do wypalania gier na PSX'a. Posiadają one kilka warstw przy, których rysy pojawiają się o wiele rzadziej niż przy zwykłych płytach. AZO'ki jeszcze nigdy mnie nie zawiodły. Wypaliłem 5 gier, a wszyskie chodzą wręcz idealnie. Są one piękne i stosunkowo tanie. Ja kupiłem 10 płyt za 12 zł, więc nie jest to jakiś ogromny wydatek, tymbardziej, że jakość płyt jest zniewalająca. Płyty Verbatim AZO zostały tak stworzone by nie niszczyły lasera. Tanie płyty nieznanych firm omijajcie szerokim łukiem, mogą one spowodować uszkodzenie lasera waszej ukochanej konsoli.
Podsumowując, jeśli szukasz bardzo dobrych płyt, a zarazem tanich do swojego słabego już lasera to polecam ci właśnie produkt firmy Verbatim
PS. Żywcem przepisane z Bloga
Kup płyty Verbatim AZO
[center]

W tym artykule odbiegam nieco od PSX'owych standartów lecz wiąże się to również z szarakiem, a dokładnie laserem.
Płyty spod znaku Verbatim oznaczone pseudonimem "AZO" są jednymi z najlepszych płyt do wypalania gier na PSX'a. Posiadają one kilka warstw przy, których rysy pojawiają się o wiele rzadziej niż przy zwykłych płytach. AZO'ki jeszcze nigdy mnie nie zawiodły. Wypaliłem 5 gier, a wszyskie chodzą wręcz idealnie. Są one piękne i stosunkowo tanie. Ja kupiłem 10 płyt za 12 zł, więc nie jest to jakiś ogromny wydatek, tymbardziej, że jakość płyt jest zniewalająca. Płyty Verbatim AZO zostały tak stworzone by nie niszczyły lasera. Tanie płyty nieznanych firm omijajcie szerokim łukiem, mogą one spowodować uszkodzenie lasera waszej ukochanej konsoli.
Podsumowując, jeśli szukasz bardzo dobrych płyt, a zarazem tanich do swojego słabego już lasera to polecam ci właśnie produkt firmy Verbatim
PS. Żywcem przepisane z Bloga

-
- OldShatterhand
Dokładnie Zohan, na płyty Sony swojego czasu nagrywałem tez filmy na DVD, odtwarzacz nie chciał czytać prawie żadnej, jak już czytał to bez filmu.. Kiedy ten sam film nagrywam na Verbatimy wszystko dobrze działa. Tak czy inaczej pamiętam, że na PSX chodziło wiele płyt, nawet esperanzy, zaś PS2 nie chce mi czytać prawie żadnych, dobrze chodzą mi jedynie TDK, Verbatimy i PLATINUM.
Jack_Key, nie odbiegaj od tematu i używaj wyszukiwarki. http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=491
- czechu1993-1993
- Kontakt: