sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

plyty sony

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

macio96
-#

plyty sony

Post autor: macio96 »

siema mama mi kupila plyty seprem czy jakos tak i zgralem boks wrestling i tony hawka i dzialaja poszlem do sklepu i kupilem plyty sony i wdomu chcialem zgrac skoki i inny boks i nie dzialaja na psx czyja to wina gry czy plyty?

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

właśnie psx mi tesz nie czyta płyt sony i alfy ;( wiec to wina płyty ;D

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Post autor: Blaevy »

macio96,

Kup płyty Verbatim AZO

[center]Obrazek[/center]

W tym artykule odbiegam nieco od PSX'owych standartów lecz wiąże się to również z szarakiem, a dokładnie laserem.

Płyty spod znaku Verbatim oznaczone pseudonimem "AZO" są jednymi z najlepszych płyt do wypalania gier na PSX'a. Posiadają one kilka warstw przy, których rysy pojawiają się o wiele rzadziej niż przy zwykłych płytach. AZO'ki jeszcze nigdy mnie nie zawiodły. Wypaliłem 5 gier, a wszyskie chodzą wręcz idealnie. Są one piękne i stosunkowo tanie. Ja kupiłem 10 płyt za 12 zł, więc nie jest to jakiś ogromny wydatek, tymbardziej, że jakość płyt jest zniewalająca. Płyty Verbatim AZO zostały tak stworzone by nie niszczyły lasera. Tanie płyty nieznanych firm omijajcie szerokim łukiem, mogą one spowodować uszkodzenie lasera waszej ukochanej konsoli.

Podsumowując, jeśli szukasz bardzo dobrych płyt, a zarazem tanich do swojego słabego już lasera to polecam ci właśnie produkt firmy Verbatim

PS. Żywcem przepisane z Bloga :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Blood1
-#

Post autor: Blood1 »

Mi działają tylko płyty sony inne mi nie wchodzą.
Pozdro dla moderatorów i uploaderów

kuboss6
-#

Post autor: kuboss6 »

mi dzialaja sony i inne

szymon1003
-#

Post autor: szymon1003 »

Jak chcesz mieć dobre płyty to kupuj TDK lub VERBATIUM ja je kupuje i są dobre.
Albo ku sobie PS ONE i kupuj płyty SONY. POZDRAWIAM

Awatar użytkownika
Witold
-#

Post autor: Witold »

Ja nie rozumiem innych ludzi. Innym coś nie działa, a mi działają wszystkie płyty. Od płytek Tesco po Azo...

Awatar użytkownika
OldShatterhand
-#

Post autor: OldShatterhand »

ja zgrywam na płytki sony (w takim zielonym pudełku) i wszystko mi działa. Ale musze kiedyś sprawdzić z verbatimem jakąś grę i obczaić czy jest jakaś różnica.
Ocalić od zapomnienia PSX

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Witold, wyjątkowym ludziom takim jak ty i ja to wszystko działa :)
Ale przyznam, że niektóre gierki lepiej idą na Platinum niż Shivaki :P

dobra
A płyty Sony to jednak szajs, co nagram koledze to mu nie działa. Nie polecam. Solidna firma ale nie w płytach

Awatar użytkownika
Gicha7
-#
Kontakt:

Post autor: Gicha7 »

Dokładnie Zohan, na płyty Sony swojego czasu nagrywałem tez filmy na DVD, odtwarzacz nie chciał czytać prawie żadnej, jak już czytał to bez filmu.. Kiedy ten sam film nagrywam na Verbatimy wszystko dobrze działa. Tak czy inaczej pamiętam, że na PSX chodziło wiele płyt, nawet esperanzy, zaś PS2 nie chce mi czytać prawie żadnych, dobrze chodzą mi jedynie TDK, Verbatimy i PLATINUM.

Jack_Key
-#

Post autor: Jack_Key »

Siema mam pytanie. Mam emulator do gier psx i sciagnalem diablo 1 w formacie ecm.bin jak zrobic zeby tylko bylo w formacie bin??

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Jack_Key, nie odbiegaj od tematu i używaj wyszukiwarki. http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=491

Awatar użytkownika
ArriS666
-#

Post autor: ArriS666 »

Ja używam płyt firmy Verbatim i Sony. Żadne mnie nie zawiodły. Mój PSX miał jedynie problemy z płytami z osiedlowego kiosku. Te byle jakie płyty za 1zł nie chciały za bardzo działać.
PSX Not Dead!

Awatar użytkownika
KoYoT
-#
Kontakt:

Post autor: KoYoT »

Ja osobiście większość gier mam nagranych na płytach firmy Kodak. Ale obecnie korzystam z płyt firmy HP, gdyż konsolka czyta bez problemu.
Kasa: 321 $

LOL :D

PSX SCPH-7502
PSX SCPH-5502/9002

PS2 SCPH-39001
PS2 SCPH-70002

Awatar użytkownika
czechu1993-1993
-#
Kontakt:

Post autor: czechu1993-1993 »

Ja mam wszystko nagrane na maxell ale posiadam także gierki nagrane 12/13 lat temu właśnie na płytach Verbatim i TDK i wszystko śmiga bez problemu ale co do tych nowych to z Maxella jestem bardzo zadowolony jest tani i według mnie niezłej jakości.
W Psx-ie kryje się magia.

ODPOWIEDZ