sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Pomocy.!

PSX od strony technicznej, pomoc

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
wds12
-#
Kontakt:

Pomocy.!

Post autor: wds12 »

Psx mam od 2 dni i nie potrafię znaleźć kanału na którym można by zagrać. Czy ktoś ma jakieś porady co do tego.? Fajnie by było.... :mrgreen:

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Chodzi Ci o kanały TV? znajdź przycisk TV/AV lub coś podbnego aby przeszło na to drugie.. ale podejrzewam, ze coś może źle podłączyłeś..

wds12

Dobra , ale jak by było źle podłączone to jak.? (co prawda durne pytanie , ale mam dopiero 12 lat...) :-?

KaYvasH
-#
Kontakt:

Post autor: KaYvasH »

Ja jak miałem stary telewizor to miałem konsole podłączoną pod magnetowid. Włanczałem go i szukałem kanału na którym był obraz i dzwiek. Zajmowało mi to góra 5 min i można było grać. Teraz mam inny telewizor i tylko przełanczam na pilocie tak jak napisał kolega powyżej z TV\AV i już wszystko jest gotowe.

Awatar użytkownika
wds12
-#
Kontakt:

Dam znać jak mi się uda , ale coś słabo...

No ale początki bywają czasem trudne :kwasny:
. . .

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Musi być AV, jak nie to nie wiem jak, np. u mnie na starym telewizorze nie trzeba było włączać AV (nawet nie było) i było git. A i AV jest tylko na pilocie. Na oryginalnym od telewizora powinno być. Może spróbuj na "0" (zero)?
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
Zoonta
-#

Post autor: Zoonta »

Może kolega ps ma podpięte pod antenę moja kumpela miała takie podpięcie i miała przejściówkę do telewizora (pierwszy raz takie coś widziałem) a grę załączało się tak że należało znaleś kanał na którym nadawała ps.
A jeżeli ma AV to na niektórych telewizorach inaczej pozaznaczane są kolory wejść i niech tym się pobawi.

ODPOWIEDZ