Pomocy.!
Moderator: Moderatorzy
Pomocy.!
Psx mam od 2 dni i nie potrafię znaleźć kanału na którym można by zagrać. Czy ktoś ma jakieś porady co do tego.? Fajnie by było.... 

Ja jak miałem stary telewizor to miałem konsole podłączoną pod magnetowid. Włanczałem go i szukałem kanału na którym był obraz i dzwiek. Zajmowało mi to góra 5 min i można było grać. Teraz mam inny telewizor i tylko przełanczam na pilocie tak jak napisał kolega powyżej z TV\AV i już wszystko jest gotowe.
Musi być AV, jak nie to nie wiem jak, np. u mnie na starym telewizorze nie trzeba było włączać AV (nawet nie było) i było git. A i AV jest tylko na pilocie. Na oryginalnym od telewizora powinno być. Może spróbuj na "0" (zero)?
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na
pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
!

Może kolega ps ma podpięte pod antenę moja kumpela miała takie podpięcie i miała przejściówkę do telewizora (pierwszy raz takie coś widziałem) a grę załączało się tak że należało znaleś kanał na którym nadawała ps.
A jeżeli ma AV to na niektórych telewizorach inaczej pozaznaczane są kolory wejść i niech tym się pobawi.
A jeżeli ma AV to na niektórych telewizorach inaczej pozaznaczane są kolory wejść i niech tym się pobawi.