sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Facebook grupa

wszystko o wszystkim, odpoczynek

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Facebook grupa

Post autor: ExGamer »

Hej.

Żeby wypromować troszkę forum, postanowiłem stworzyć grupę ŚwiatPSX.pl mam nadzieję że użytkownicy będą się dodawać.

Pozdrawiam

Grupa na FaceBook'u
Ostatnio zmieniony ndz 14 lis, 2010 12:30 przez ExGamer, łącznie zmieniany 1 raz.
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Nie mam FaceBooka ale jak bym miał to bym sie dodał do znajomych czy co tam jest
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Post autor: LukasTe »

Ja z uwagi na to, że równiez nie korzystam z tego cudu to oddaje ten wątek promocyjny w ręke załozyciela grupy na FB ;)

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Grupa ma już 4 członków. Jestem ja jako założyciel, snakeshake, Witold i Abarai.
Lukas jakiś bonus dla członków?? ;d

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

Bonus będzie jak grupa się rozrośnie :D Podajcie ten kod, który umożliwia dodawanie się do grupy poprzez kliknięcie na forum.

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Hmmm. Tylko nie wiem skąd tego linka wziąć. :D nie ogarnąłem jeszcze fb w takim stopniu. W każdym razie jest link do grupy w pierwszym poście, jak ktoś chce to dodawać się. Słyszeliście - będzie jakiś bonus. :D

Awatar użytkownika
~Konrad~
-#
Kontakt:

Post autor: ~Konrad~ »

Ja również nie mam FaceBooka , ale wiele osób ma profil na nk (nasza klasa) i ostatnio również dodano możliwość stworzenia grupy. Można by również tam stworzyć grupe dla tych osób które posiadają profil na nk .
Co się patrzysz ? Podpisu nie widziałeś ? No chyba , jeżeli nadal to czytasz ... heh ;P

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

~Konrad~, bardzo proszę. Osobiście uważam że Facebook jest lepszy niż nk. Bo to już nie Nasza Klasa tylk oNK miejsce spotkań. :D Jeśli chcesz pogaaj z Lukasem o grupie i na tym portalu, sądzę żę się zgodzi.

Awatar użytkownika
~Konrad~
-#
Kontakt:

Post autor: ~Konrad~ »

Ja tam daje tylko propozycje , bo sam nie mam tyle czasu by siedzieć przed kompem mam ważniejsze sprawy ale może , ktoś inny by mógł poprowadzić takową grupę na tym portalu , a myśle że wiele osób by do niej przystąpiło .
Co się patrzysz ? Podpisu nie widziałeś ? No chyba , jeżeli nadal to czytasz ... heh ;P

Awatar użytkownika
cloudstrifef
-#
Kontakt:

Post autor: cloudstrifef »

Akurat Ja mam konto na Facebooku więc jeszcze dzisiaj powinienem do niej dołączyć ;-)

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Użytkownik cloudstrifef, dodany. Grupa się rozrasta. :D Proszę o dalsze zgłoszenia, to będziecie mieli BONUS od Lukasa. :D

EDIT:

użytkownik Killerofdumbass dodany. Grupa ma 5 członków. Nasz mały Jubileusz. :D

Awatar użytkownika
LukasTe
-#
Kontakt:

ExGamer, 500$ za stworzenie grupy. Każdy członek dostaje po 200$. Jeden warunek - musi być przynajmniej 1 post by móc dodać $.
Prosiłbym jeszcze jak będzie możliwość w końcu o odnalezienie tego kodu do wstawienia na strone ;)

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

A LukasTe chodzi ci o ten mini banner z przyciskiem "lubię to"? Jeśli tak to dodam, że narazie jest to niemożliwe. Przynajmniej co do grup. Chyba że przeoczyłem jakąś opcję. Jest możliwe natomiast stworzenie oficjalnej strony ŚwiatPSX.pl i wtedy można dać taki mini banner z łapką. Jednak strony narazie nie ma. Jest grupa. :D Postaram się w święta posiedzieć nad tym trochę i dowiedzieć się co i jak. Narazie przed świąteczny szał nauczycieli. Pytają na umór. Trzeba się mocno przygotowywać, przez co mam mało czasu. Wkrótce jednak postaram się tą opcję jakoś wykombinować.

A za e-kasę dziękuję, chociaż nie uważam, żę należy mi się więcej niż pozostałym użytkownikom. Jestem tylko pomysłodawcą i wykonawcą, ale znowu nie jest to jakaś ogromna zasługa. W każdym razie dziękuję.

Użytkownik tomen14 dodany :d oraz Damian PT

ODPOWIEDZ