Facebook grupa
Moderator: Moderatorzy
Facebook grupa
Hej.
Żeby wypromować troszkę forum, postanowiłem stworzyć grupę ŚwiatPSX.pl mam nadzieję że użytkownicy będą się dodawać.
Pozdrawiam
Grupa na FaceBook'u
Żeby wypromować troszkę forum, postanowiłem stworzyć grupę ŚwiatPSX.pl mam nadzieję że użytkownicy będą się dodawać.
Pozdrawiam
Grupa na FaceBook'u
Ostatnio zmieniony ndz 14 lis, 2010 12:30 przez ExGamer, łącznie zmieniany 1 raz.
hasło do moich uploadów: 1234
Ja tam daje tylko propozycje , bo sam nie mam tyle czasu by siedzieć przed kompem mam ważniejsze sprawy ale może , ktoś inny by mógł poprowadzić takową grupę na tym portalu , a myśle że wiele osób by do niej przystąpiło .
Co się patrzysz ? Podpisu nie widziałeś ? No chyba , jeżeli nadal to czytasz ... heh ;P
- cloudstrifef
- Kontakt:
A LukasTe chodzi ci o ten mini banner z przyciskiem "lubię to"? Jeśli tak to dodam, że narazie jest to niemożliwe. Przynajmniej co do grup. Chyba że przeoczyłem jakąś opcję. Jest możliwe natomiast stworzenie oficjalnej strony ŚwiatPSX.pl i wtedy można dać taki mini banner z łapką. Jednak strony narazie nie ma. Jest grupa.
Postaram się w święta posiedzieć nad tym trochę i dowiedzieć się co i jak. Narazie przed świąteczny szał nauczycieli. Pytają na umór. Trzeba się mocno przygotowywać, przez co mam mało czasu. Wkrótce jednak postaram się tą opcję jakoś wykombinować.
A za e-kasę dziękuję, chociaż nie uważam, żę należy mi się więcej niż pozostałym użytkownikom. Jestem tylko pomysłodawcą i wykonawcą, ale znowu nie jest to jakaś ogromna zasługa. W każdym razie dziękuję.
Użytkownik tomen14 dodany :d oraz Damian PT

A za e-kasę dziękuję, chociaż nie uważam, żę należy mi się więcej niż pozostałym użytkownikom. Jestem tylko pomysłodawcą i wykonawcą, ale znowu nie jest to jakaś ogromna zasługa. W każdym razie dziękuję.
Użytkownik tomen14 dodany :d oraz Damian PT
hasło do moich uploadów: 1234