sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, pethelp rabat -15% QSKES7C3

Szukam Strzelanki CzarnoBiałej

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

tutaq
-#

Szukam Strzelanki CzarnoBiałej

Post autor: tutaq »

Witajcie, kiedyś miałem gre na PS1 Strzelanke :: Otoczenie Tak jak by wojna możliwość jezdzenia czołgami fajne pistolety itd Gra Czarnobiała

Jeżeli ktoś ma niech napisze w temacie lub na gg 9812345 oraz Email: tutanek8@o2.pl

Zgóry thx

Zapomniałem jak ta gra się nazywała

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Stricte czarno białe strzelanka? Nie kojaże takiej. Napewno to była czarnobiała? A może grałeś w NTSC na PALowej konsoli?
hasło do moich uploadów: 1234

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Nie ma gier czarno białych (jestem pewien na 97%). Musiałeś mieć akurat taki obraz przez to, że gra była np. regionu amerykańskiego a ty grałeś na europejskiej wersji konsoli
Jeżeli możesz napisz coś jeszcze o tej grze.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

Awatar użytkownika
ExGamer
-#
Kontakt:

Post autor: ExGamer »

Zohan, hehe. Napisałem to samo... :D Ale masz rację. Sprawdziłem. Na 100% nie ma strzelanek na PlayStation czarno białych. Musiał grać na NTSC. :]
hasło do moich uploadów: 1234

ODPOWIEDZ