sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Dino Crisis 2

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

kakao14
-#

Dino Crisis 2

Post autor: kakao14 »

Mam taki problem że ściągam Dino Crisis 2 z tego linku

Kod: Zaznacz cały

http://www.megaupload.com/?d=2GF85IVU
i mam plik w mdf i mds i wsadzam to w Ultra Iso i biore format bin/cue (plik Mdf i Mds przekształcam osobno) i jak jużwsadzam w emulator ePSXe 1.6 i jak już biore to włancz sie okienko i wtedy zamyka sięokno z grąi tam gdzie są komedy wyskakuje w oknie komend SPEC Opeceode 01 UNK<PC 000d65a4> <000d65a0> <286,21>
i za bardzo nie wiem co mam zrobić
Ostatnio zmieniony śr 05 sty, 2011 20:47 przez kakao14, łącznie zmieniany 1 raz.

hulk15
-#

Post autor: hulk15 »

spróbuj zaznaczyć w ultraiso wszystkie pliki do odczytu (opcje-konfiguracja -intergration-zaznacz all i ok)nie przerabiaj tych plików w emulatorze run iso i powinno działać

kakao14
-#

hulk15 pisze:)nie przerabiaj tych plików w emulatorze
a o co ci chodzi z tym hulk15 nie mam przerabiać plików w ultra iso ale jak nie przerobie to w ePSXe nie włancze dino crisis 2 bo tam nie ma formatu mdf lub mds :?: :?:

hulk15
-#

bo jak zrobisz tak jak ci napisałem to ultraiso przejmie plik z alkochola i będzie widoczny jako plik iso,teraz jak uruchomisz emulator i dasz run iso wskażesz plik dina to będzie działać
(daj mi chwile pobieram ten plik to sprawdzę o co chodzi i ci napisze czy u mnie działa)

[ Dodano: Czw 06 Sty, 2011 13:34 ]
na emulatorze ePSX 1,70 mi też nie działa ale na pSX v1,13 idzie bez zarzutu zmień emulator i po sprawie ,a tam gdzie napisałem żeby nie przerabiać tych plików zapomniałem dać przecinka sorki( nic nie przerabiałem zostawiłem pliki takie jak mi się wypakowały)

kakao14
-#

a niema innego emulatora bo nie moge wlonczyc go na swoim kompie wyskakuje ze jakiegos pliku systemowego brakuje :-( :-(

hulk15
-#

tu masz wszystko
http://swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=3437
napisz co to jest za plik

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Ten sam problem miałem kiedyś, jednak pobrałem wersję NTSC-U i gra bardzo dobrze sprawuje się na ePSXe 1.7.0. Od kiedy to ePSXe nie obsługuje formatów mdf/mds? Nie pamiętam w wersji 1.6.0 jak już było, ale jeśli nie ma do wyboru obrazu mdf/mds to gdy szukamy obraz gry poprzez emulator (opcja run iso) w "Pliki typu" wybieramy all files i nie powinno być problemu z uruchomieniem obrazu gry z formacie mdf/mds. Również problemu nie powinno być gdy wcześniej zamontujemy obraz gry np. w daemon tools i uruchomi grę poprzez run cd-rom. Pobierz sobie tak jak wcześniej napisałem, wersję NTSC-U a problem zniknie.

ODPOWIEDZ