P.S. zebyscie nie pislai ze niema gothica na psx bo to dobrze wiem tylko podalem taki przyklad
poszukuje gry rpg
Moderator: Moderatorzy
poszukuje gry rpg
Witam strasznie zagrałbym w jakiegoś rpg'a na psx ale nie w coś typu final fantasy ze jest walka turowa coś w stylu gothica gdzie jest otwarty swiat gry ale najwazniejsze zeby nie bylo walk turowych z góry THX
P.S. zebyscie nie pislai ze niema gothica na psx bo to dobrze wiem tylko podalem taki przyklad
Siemasz!
Polecam Ci grę Medievil, świetna gierka, chodzisz kościotrupem, zdobywasz złoto, za złoto możesz kupić coś nowego do swojego eq. Na tym forum Medievil jest do ściągnięca, ma 16MB po rozpakowaniu +400MB.
Drugą grę proponuję Ci harvest moon! Najlepsza moim zdaniem gierka RPG
Jesteś farmerkiem, sadzisz, podlewasz, kupujesz nasiona, ulepszasz kurniki, stodoły, swój dom, dbasz o psa, konia i wiele wiele innych. Możesz mieć nawet żonę i dziecko! Gra pochłonie Cię na bardzo bardzo długo
Pełna nazwa to Harvest Moon back to nature.
Pozdrawiam!
Polecam Ci grę Medievil, świetna gierka, chodzisz kościotrupem, zdobywasz złoto, za złoto możesz kupić coś nowego do swojego eq. Na tym forum Medievil jest do ściągnięca, ma 16MB po rozpakowaniu +400MB.
Drugą grę proponuję Ci harvest moon! Najlepsza moim zdaniem gierka RPG
Pozdrawiam!
Dzięki zobacze tego Medievila słyszałem coś o tej grzeMambos pisze:Siemasz!
Drugą grę proponuję Ci harvest moon! Najlepsza moim zdaniem gierka RPGJesteś farmerkiem, sadzisz, podlewasz, kupujesz nasiona, ulepszasz kurniki, stodoły, swój dom, dbasz o psa, konia i wiele wiele innych. Możesz mieć nawet żonę i dziecko! Gra pochłonie Cię na bardzo bardzo długo
Pełna nazwa to Harvest Moon back to nature.
Pozdrawiam!
Dobra zobacze te gierki dziękuje za podpowiedźDreamON pisze:Medievil to platformówka, Harvest Moon to symulator(?) rolnika. Gość prosił o jakieś gry rpg.
Sprawdź sobie Diablo, Dark Stone, Baldurs Gate (beta).
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez markomen1, łącznie zmieniany 1 raz.