sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

poszukuje gry rpg

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
markomen1
-#

poszukuje gry rpg

Post autor: markomen1 »

Witam strasznie zagrałbym w jakiegoś rpg'a na psx ale nie w coś typu final fantasy ze jest walka turowa coś w stylu gothica gdzie jest otwarty swiat gry ale najwazniejsze zeby nie bylo walk turowych z góry THX

P.S. zebyscie nie pislai ze niema gothica na psx bo to dobrze wiem tylko podalem taki przyklad :P

Mambos
-#

Post autor: Mambos »

Siemasz!
Polecam Ci grę Medievil, świetna gierka, chodzisz kościotrupem, zdobywasz złoto, za złoto możesz kupić coś nowego do swojego eq. Na tym forum Medievil jest do ściągnięca, ma 16MB po rozpakowaniu +400MB.

Drugą grę proponuję Ci harvest moon! Najlepsza moim zdaniem gierka RPG :) Jesteś farmerkiem, sadzisz, podlewasz, kupujesz nasiona, ulepszasz kurniki, stodoły, swój dom, dbasz o psa, konia i wiele wiele innych. Możesz mieć nawet żonę i dziecko! Gra pochłonie Cię na bardzo bardzo długo :) Pełna nazwa to Harvest Moon back to nature.

Pozdrawiam!

Awatar użytkownika
DreamON
-#
Kontakt:

Post autor: DreamON »

Medievil to platformówka, Harvest Moon to symulator(?) rolnika. Gość prosił o jakieś gry rpg :luka: .

Sprawdź sobie Diablo, Dark Stone, Baldurs Gate (beta).

Awatar użytkownika
markomen1
-#

Mambos pisze:Siemasz!
Polecam Ci grę Medievil, świetna gierka, chodzisz kościotrupem, zdobywasz złoto, za złoto możesz kupić coś nowego do swojego eq. Na tym forum Medievil jest do ściągnięca, ma 16MB po rozpakowaniu +400MB.

Drugą grę proponuję Ci harvest moon! Najlepsza moim zdaniem gierka RPG :) Jesteś farmerkiem, sadzisz, podlewasz, kupujesz nasiona, ulepszasz kurniki, stodoły, swój dom, dbasz o psa, konia i wiele wiele innych. Możesz mieć nawet żonę i dziecko! Gra pochłonie Cię na bardzo bardzo długo :) Pełna nazwa to Harvest Moon back to nature.

Pozdrawiam!
Dzięki zobacze tego Medievila słyszałem coś o tej grze :P
DreamON pisze:Medievil to platformówka, Harvest Moon to symulator(?) rolnika. Gość prosił o jakieś gry rpg :luka: .

Sprawdź sobie Diablo, Dark Stone, Baldurs Gate (beta).
Dobra zobacze te gierki dziękuje za podpowiedź
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez markomen1, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kapcior7
-#
Kontakt:

Post autor: kapcior7 »

Jeśli interesuje ci Rpg FPS to king's Field , ta gra mnie wciągła ile tam bylo potworów,itemów zadań..... i wielu dziwnych rzeczy... aż głowa boli i ten ogromny Świat....

Awatar użytkownika
markomen1
-#

kapcior7, Dziękuje bardzo poszukam moze znajde ta gre spolszczoną :D
Obrazek

Awatar użytkownika
Quake96
-#
Kontakt:

Post autor: Quake96 »

Ja podobnie jak DreamON, polecam Ci DarkStone :)
SCEE™

Awatar użytkownika
markomen1
-#

Quake96, spok sprawdz i tak nie mam nic do roboty
Obrazek

ODPOWIEDZ