sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

szukam gierki pomocy :P

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

groniu
-#

szukam gierki pomocy :P

Post autor: groniu »

witam panowie szukam jednej gierki juz od dlugiego... czasu zaczynam opis :D

gralo sie samochodami kazdy wiebieral sobie swoj samochod ktory mial inny "specjal" pamietam ze byl taki ktory po rozbiciu zielonego pudelka "specjal" dostawal antene i mogl rzucac pioruny w przeciwnika kolejny przypomina mi sie ze mial kole dyskotekowa za specjal chodzilo o zniszczenie sie nawzajem mapy byly rozne ale najbardziej pamietam taka gdzie mozna bylo wjechac do balonu i nim latac

Awatar użytkownika
Drakson
-#

Post autor: Drakson »

Myślę, że chodzi ci o Vigilante 8 ;)
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez Drakson, łącznie zmieniany 2 razy.

groniu
-#

zaj**iscie dzieki stary :D
Ostatnio zmieniony czw 01 sty, 1970 01:00 przez groniu, łącznie zmieniany 1 raz.

groniu
-#

nie bede zakladal nowego tematu przypomniała mi sie jeszcze jedna gra mianowicie bylo to cos na zasadzie wojny miales jakas swoja baze i musiales zniszczyc przeciwnika gralo sie czolgiem, helikopterem, samochodem wybrierajac czym chcesz aktualnie grac caly arsenal byl pod ziemia tylko tyle pamietam :P

ODPOWIEDZ