sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Poszukuje Gry

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Poszukuje Gry

Post autor: Blaevy »

Witajcie ;-)
Szukam pewnej gry w ktora gralem na mojej ukochanej konsoli jakies 6 lat temu w Demo gra bylo naserio fajna i gralem juz na emulatorze prawie we wszyskie gry tylko tej ciagle szukam

Charakterystyka to co pamietam:Grało sie takim małym Ufoludkiem (to nie jest Oddworld)on strzelal takimi kulkami jakby,Taka Platformówka tylko ze widok z trzeciej osoby nie z crasha. mozna sie obracac tak samo jak W Spyro,Tomb Raiderze i chodzic po misji a nie jak w crashu tylko prosto i naboki tam gdzie jest koniec planszy itd.
jedna Misja z dema:Zaczynało sie kolo takiego CHYBA wulkanu i trzebabylo isc na okolo tego wulkanu to byly takie Schody jakby tak samo jak jest w medievilu 1 Misja chyba 3
Idzie sie naokoło Po sciezce i coraz bardziej sie idzie do gory i np Kule spadaja albo sa takie platformy.na Końcu Misji zawsze bohatera zabiera statek i potem po misji byl filmik i koniec dema.

Wogole nie pamietam tytulu.Prosze o Pomoc :roll:

Awatar użytkownika
Gicha7
-#
Kontakt:

Post autor: Gicha7 »

Skoro to nie Oddworld i nie Medievil... to możliwości się zawężają. Osobiście znam bardzo dużo gier z PSX i jakoś nie przypominam sobie biegania ufoludkiem po wulkanie...
Może spróbuj :
Legacy of Kain: Soul Reaver
Tam sie co prawda nie biegało ufoludkiem tylko o ile pamiętam wampirem, ale jednak do reszty opisu pasuje, możesz sprawdzić.
Przypomina mi sie jeszcze jedna gra, demo w które grałem i faktycznie był wulkan, i jakis dziwny hero, ale nie moge sobie narazie nic więcej przypomnieć. Poszukam jeszcze czegoś, o ile to nie jest to co ci zaproponowałem...

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Legacy of Kain grałem.Zresztą i tak liczyłem ze nie bedziecie znali tej gry troche opis zły ale nie pamietam grałem jakieś 6 lat temu,Brata sie pytałem a mimo wszystko chciałbym zagrać we wszystkie gry z dzieciństwa no ale spoko.Dzieki za fatyge Gicha jakbyś znalazł jakąś podobną gre z dziwną istotą albo ufoludkiem to moge sprawdzić.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

ja tylko kojarzę MDK no może to nie do końca ufoludek ale wygląd ma ;) no i obawiam się że to gra liniowa :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t= ... hlight=mdk

[ Dodano: Pią 07 Sie, 2009 15:55 ]
a tu screeny :arrow: http://www.neoseeker.com/Games/Products/PSX/mdk/
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

to nie był shooter ale mimo wszystko dzieki za pomoc
Pozdrawiam

tamten post skasujcie
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino92
-#

Post autor: Shino92 »

No wiem o jaką grę Ci chodzi ta gra to Terracon ;-)

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

gdyby okazało się że Shino92, ma rację to po niełatwych poszukiwaniach :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=2284
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ