sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, pethelp rabat -15% QSKES7C3

Poszukuje Gry

jesli szukasz jakiejś gry bądź link na stronie nie działa to pisz tutaj, to samo tyczy się emulatorów i wszystkiego innego

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Poszukuje Gry

Post autor: Blaevy »

Witajcie ;-)
Szukam pewnej gry w ktora gralem na mojej ukochanej konsoli jakies 6 lat temu w Demo gra bylo naserio fajna i gralem juz na emulatorze prawie we wszyskie gry tylko tej ciagle szukam

Charakterystyka to co pamietam:Grało sie takim małym Ufoludkiem (to nie jest Oddworld)on strzelal takimi kulkami jakby,Taka Platformówka tylko ze widok z trzeciej osoby nie z crasha. mozna sie obracac tak samo jak W Spyro,Tomb Raiderze i chodzic po misji a nie jak w crashu tylko prosto i naboki tam gdzie jest koniec planszy itd.
jedna Misja z dema:Zaczynało sie kolo takiego CHYBA wulkanu i trzebabylo isc na okolo tego wulkanu to byly takie Schody jakby tak samo jak jest w medievilu 1 Misja chyba 3
Idzie sie naokoło Po sciezce i coraz bardziej sie idzie do gory i np Kule spadaja albo sa takie platformy.na Końcu Misji zawsze bohatera zabiera statek i potem po misji byl filmik i koniec dema.

Wogole nie pamietam tytulu.Prosze o Pomoc :roll:

Awatar użytkownika
Gicha7
-#
Kontakt:

Post autor: Gicha7 »

Skoro to nie Oddworld i nie Medievil... to możliwości się zawężają. Osobiście znam bardzo dużo gier z PSX i jakoś nie przypominam sobie biegania ufoludkiem po wulkanie...
Może spróbuj :
Legacy of Kain: Soul Reaver
Tam sie co prawda nie biegało ufoludkiem tylko o ile pamiętam wampirem, ale jednak do reszty opisu pasuje, możesz sprawdzić.
Przypomina mi sie jeszcze jedna gra, demo w które grałem i faktycznie był wulkan, i jakis dziwny hero, ale nie moge sobie narazie nic więcej przypomnieć. Poszukam jeszcze czegoś, o ile to nie jest to co ci zaproponowałem...

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Legacy of Kain grałem.Zresztą i tak liczyłem ze nie bedziecie znali tej gry troche opis zły ale nie pamietam grałem jakieś 6 lat temu,Brata sie pytałem a mimo wszystko chciałbym zagrać we wszystkie gry z dzieciństwa no ale spoko.Dzieki za fatyge Gicha jakbyś znalazł jakąś podobną gre z dziwną istotą albo ufoludkiem to moge sprawdzić.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

ja tylko kojarzę MDK no może to nie do końca ufoludek ale wygląd ma ;) no i obawiam się że to gra liniowa :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t= ... hlight=mdk

[ Dodano: Pią 07 Sie, 2009 15:55 ]
a tu screeny :arrow: http://www.neoseeker.com/Games/Products/PSX/mdk/
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

to nie był shooter ale mimo wszystko dzieki za pomoc
Pozdrawiam

tamten post skasujcie
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino92
-#

Post autor: Shino92 »

No wiem o jaką grę Ci chodzi ta gra to Terracon ;-)

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

gdyby okazało się że Shino92, ma rację to po niełatwych poszukiwaniach :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=2284
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

ODPOWIEDZ