witam wszystkich chętnych do pomocy ,chodzi mi o to w jaki sposób robicie uploader jak ja mam to zrobić żeby wysyłać gry .wszędzie czytam co i jak ale czy ktoś w końcu zrobi to w formie pokazowej a nie linkowej
chodzi mi oto żebym mógł ze swojego kompa wrzucić na stronkę Świat PSX
JEST OD SIEBIE{CO I JAK BO JA NIE WIEM}
RAPIDSHARE DLACZEGO I CZY JEST KONIECZNE
Po prostu szczegółowo od czego zaczynać a gdzie kończyć
I jak masz serwery hostujące np.Rapidshare itd to jest tam pole do wrzucania plików.
Zaznaczasz ścieżke swoich paczek i naciskasz myszką na "UPLOAD" - najczęściej tak jest
Potem serwer tworzy link, który ty kopiujesz do odpowiedniego tematu kodując go komendą CODE
Czlowieku jak masz gre np TEKKEN3.iso to klikasz na ten plik PPM i bierzesz "dodaj do TEKKEN3.rar" albo "dodaj do archiwum..." i wtedy piszesz nazwe rara. W ogole zeby tego dokonac potrzebujesz programu WinRar. Nastepnie wchodzisz na strone przeklej.pl i obok tabelki masz "przegladaj". Klikasz na to i wybierasz gdzie masz to archiwum. Gdy je wybierzesz klikasz "OK" a nastepnie na "wyslij" pod tabelka i czekasz az sie zuploaduje. Potem masz do wyboru 3 opcje i wybierasz "Pliki prywatne" nastepnie po tym otrzymujesz link ktory kopiujesz i podajesz na forum. Sory jezeli sa bledy ale ciezko sie pisze na PS3
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na !
Nie, skoro kolega nie umie czytać i chce poradnik wideo z YouTube to pozdro mu. Gdybyś był ogarnięty to byś umiał uploadować bez pomocy samemu wchodząc na stronę przeklej.pl.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na !
I oto mi chodziło ,trochę poświęconego czasu i poradnik jest gotowy wielkie dzięki szczególnie dla squaier 1 i wszystkim którzy chcieli pomóc i pomogli
Pfff, obrazki... Napisałem szczegółowo, kolega to samo tylko w postaci obrazków. Komuś się nie chce czytać ze zrozumieniem kilku linijek. Oczywiście dla mnie to co napisałem i pewnie dla innych jest zrozumiałe
squaier1 - później