sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Pricerman Okazje na Playstation

pomocy co i jak zrobić ..........

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

hulk15
-#

pomocy co i jak zrobić ..........

Post autor: hulk15 »

witam wszystkich chętnych do pomocy ,chodzi mi o to w jaki sposób robicie uploader jak ja mam to zrobić żeby wysyłać gry .wszędzie czytam co i jak ale czy ktoś w końcu zrobi to w formie pokazowej a nie linkowej

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Post autor: Blaevy »

Ale chodzi ci o same wysyłanie paczek na strony hostujące czy jak ma wyglądać post i jakich komend używać ?
Obrazek

hulk15
-#

chodzi mi oto żebym mógł ze swojego kompa wrzucić na stronkę Świat PSX
JEST OD SIEBIE{CO I JAK BO JA NIE WIEM}
RAPIDSHARE DLACZEGO I CZY JEST KONIECZNE
Po prostu szczegółowo od czego zaczynać a gdzie kończyć

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Nie wiem o co ci chodzi, określ dokładnie
Obrazek

hulk15
-#

po prostu dokładny poradnik jak wysyłać swoje pliki

Awatar użytkownika
Blaevy
-#
Kontakt:

Aha

No to tak pakujesz swoje pliki w archiwum

Kod: Zaznacz cały

http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=13
I jak masz serwery hostujące np.Rapidshare itd to jest tam pole do wrzucania plików.
Zaznaczasz ścieżke swoich paczek i naciskasz myszką na "UPLOAD" - najczęściej tak jest

Potem serwer tworzy link, który ty kopiujesz do odpowiedniego tematu kodując go komendą CODE

O szczegóły pytaj na GG
Obrazek

hulk15
-#

Kod: Zaznacz cały

http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?p=6499&sid=f86c9867cc80ad3cdbfda06b57cf4260#6499
tu jest poradnik jak ściągać i nagrywać , a ja bym chciał aby ktoś w ten sposób przedstawił jak wysyłać gg. nie posiadam

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Czlowieku jak masz gre np TEKKEN3.iso to klikasz na ten plik PPM i bierzesz "dodaj do TEKKEN3.rar" albo "dodaj do archiwum..." i wtedy piszesz nazwe rara. W ogole zeby tego dokonac potrzebujesz programu WinRar. Nastepnie wchodzisz na strone przeklej.pl i obok tabelki masz "przegladaj". Klikasz na to i wybierasz gdzie masz to archiwum. Gdy je wybierzesz klikasz "OK" a nastepnie na "wyslij" pod tabelka i czekasz az sie zuploaduje. Potem masz do wyboru 3 opcje i wybierasz "Pliki prywatne" nastepnie po tym otrzymujesz link ktory kopiujesz i podajesz na forum. Sory jezeli sa bledy ale ciezko sie pisze na PS3 :P
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

hulk15
-#

myślę że temat trzeba zamknąć nie udzielono mi tu pomocy takiej jakiej chciałem ale bardzo dziękuje próbującym

Awatar użytkownika
squaier1
-#
Kontakt:

Post autor: squaier1 »

Przeciesz Zohan wszystko napisał, więc o co chodzi ??
Dla użytkowników tego forum udostępniam transfer na moje uploady na chomikuj.pl - Piszcie na priva

------------------------------------------------------

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Nie, skoro kolega nie umie czytać i chce poradnik wideo z YouTube to pozdro mu. Gdybyś był ogarnięty to byś umiał uploadować bez pomocy samemu wchodząc na stronę przeklej.pl.
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

hulk15
-#

a wyjaśnione jest do końca bo wydaje mi się że nie,1 temat tak ale chyba to nie wszystko

[ Dodano: Sro 30 Gru, 2009 12:24 ]
Panie ZOHAN proszę nie obrażać i samemu te posty poczytać :!:

Awatar użytkownika
squaier1
-#
Kontakt:

Post autor: squaier1 »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Dla użytkowników tego forum udostępniam transfer na moje uploady na chomikuj.pl - Piszcie na priva

------------------------------------------------------

hulk15
-#

I oto mi chodziło ,trochę poświęconego czasu i poradnik jest gotowy wielkie dzięki szczególnie dla squaier 1 i wszystkim którzy chcieli pomóc i pomogli

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Pfff, obrazki... Napisałem szczegółowo, kolega to samo tylko w postaci obrazków. Komuś się nie chce czytać ze zrozumieniem kilku linijek. Oczywiście dla mnie to co napisałem i pewnie dla innych jest zrozumiałe

squaier1 - później :P

ODPOWIEDZ