Gdzie jest hasło do Ape Escape ????
Gicha7 wstawiłeś grę a nie podałeś hasła.
Hasło do Ape Escape
Moderator: Moderatorzy
hu6y, woła ci o hasło? dziwne bo go nie ma zresztą sprawdź sam -> http://www.snesorama.us/board/showthread.php?t=285
kiedyś miałem taki dziwny przypadek / nie twierdzę że to norma i w twoim jest tak samo/ ale jak odpaliłem program powerarchiwer albo winrara /nie pamiętam już/ i podglądnąłem pliki a później chciałem je bezpośrednio "wydobyć' to mi wołało o hasło, ale gdy krótszą metodą /wiesz prawy przycisk myszy..../ to rozpakowywało normalnie.
jak ci nie pójdzie to jest tam więcej wstawek tej gry, tak więc będziesz musiał pobrać jeszcze raz.
pozdro.
kiedyś miałem taki dziwny przypadek / nie twierdzę że to norma i w twoim jest tak samo/ ale jak odpaliłem program powerarchiwer albo winrara /nie pamiętam już/ i podglądnąłem pliki a później chciałem je bezpośrednio "wydobyć' to mi wołało o hasło, ale gdy krótszą metodą /wiesz prawy przycisk myszy..../ to rozpakowywało normalnie.
jak ci nie pójdzie to jest tam więcej wstawek tej gry, tak więc będziesz musiał pobrać jeszcze raz.
pozdro.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.