sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Hasło do Ape Escape

pomoc i wszystko co dotyczy konsoli PSX, emulatorów, programów itp.

Moderator: Moderatorzy

Awatar użytkownika
Hudy
-#
Kontakt:

Hasło do Ape Escape

Post autor: Hudy »

Gdzie jest hasło do Ape Escape ????

Gicha7 wstawiłeś grę a nie podałeś hasła.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

hu6y, woła ci o hasło? dziwne bo go nie ma zresztą sprawdź sam -> http://www.snesorama.us/board/showthread.php?t=285

kiedyś miałem taki dziwny przypadek / nie twierdzę że to norma i w twoim jest tak samo/ ale jak odpaliłem program powerarchiwer albo winrara /nie pamiętam już/ i podglądnąłem pliki a później chciałem je bezpośrednio "wydobyć' to mi wołało o hasło, ale gdy krótszą metodą /wiesz prawy przycisk myszy..../ to rozpakowywało normalnie.

jak ci nie pójdzie to jest tam więcej wstawek tej gry, tak więc będziesz musiał pobrać jeszcze raz.
pozdro.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

Awatar użytkownika
skate432
-#
Kontakt:

Post autor: skate432 »

hasło do tej gry to snesorama.us
89% graczy uważa, że najważniejsza jest grafika.Jeżeli należysz do tych 11%, wlep to do podpisu

ODPOWIEDZ