Nie działa
Moderator: Moderatorzy
Nie działa
Ostatnio wpadłem na pomysł by pograć w tekkena 3.Ściągnąłem go i kupiłem płyty TDK CD-R80.Grę próbowałem wypalić z prędkością 8x w Alcohol 120%.Wszystko szło pomyślnie,nagrało się,włożyłem do psx i pisało "please insert...".Gra była w formacie bin/cue.
Konsola przerobiona,bo grałem w inne stare kopie.Może to wina płyt.Czekam na odpowiedź.
Konsola przerobiona,bo grałem w inne stare kopie.Może to wina płyt.Czekam na odpowiedź.
Z tego co się orientuje, gracze dają różne wersje Tekkena 3. Są takie, co ważą 60mb i takie, które zajmują dużo więcej. Te pierwsze przeznaczone są do gry na emulatorze. Po nagraniu PSX nie czyta obrazu. Te co zajmują więcej działają bez zarzutu (chyba że obraz albo laser jest walnięty
). A więc którą wersję masz?

Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na
pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na
!

czyli wersję masz full, jak najbardziej ok dla konsoli,
przed nagraniem płyty skorzystałeś ?
http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=490
rodzaj płyt raczej masz ok.
dobrą prędkością nagrywałeś, czyli do x8 , większej nie polecam.
------------------------------------------------
jak by jednak po sprawdzeniu i naprawieniu ewentualnych błędów dalej nie hulało, przerób ten obraz na .img/.ccd/.sub za pomocą
http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=83
i wypal CDclone czasami naprawdę pomaga, choć Alcohol 120% powinien to ogarnąć.
przed nagraniem płyty skorzystałeś ?

rodzaj płyt raczej masz ok.
dobrą prędkością nagrywałeś, czyli do x8 , większej nie polecam.
------------------------------------------------
jak by jednak po sprawdzeniu i naprawieniu ewentualnych błędów dalej nie hulało, przerób ten obraz na .img/.ccd/.sub za pomocą

i wypal CDclone czasami naprawdę pomaga, choć Alcohol 120% powinien to ogarnąć.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.