sklep sportowy Hantle żeliwne 2x20kg obciążenia żeliwne, sprowadzenie zwłok z zagranicy, medycyna estetyczna Gdańsk, RustDesk, pethelp kod rabatowy, serwery minecraft, kody rabatowe aliexpress, LOV111VOL Tajny Komunikator, Goldfin apartamenty ustka, Pricerman Okazje na Playstation

Nie działa

tutaj możecie szukać wszelkiego rodzaju pomocy której nie znajdziecie w innych działach

Moderator: Moderatorzy

BeN2109
-#

Nie działa

Post autor: BeN2109 »

Ostatnio wpadłem na pomysł by pograć w tekkena 3.Ściągnąłem go i kupiłem płyty TDK CD-R80.Grę próbowałem wypalić z prędkością 8x w Alcohol 120%.Wszystko szło pomyślnie,nagrało się,włożyłem do psx i pisało "please insert...".Gra była w formacie bin/cue.
Konsola przerobiona,bo grałem w inne stare kopie.Może to wina płyt.Czekam na odpowiedź.

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

Z tego co się orientuje, gracze dają różne wersje Tekkena 3. Są takie, co ważą 60mb i takie, które zajmują dużo więcej. Te pierwsze przeznaczone są do gry na emulatorze. Po nagraniu PSX nie czyta obrazu. Te co zajmują więcej działają bez zarzutu (chyba że obraz albo laser jest walnięty :P ). A więc którą wersję masz?
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

BeN2109
-#

spakowana wersja ma 406 mb a rozpakowana 639 mb

[ Dodano: Wto 06 Kwi, 2010 14:28 ]
sorry 630 mb

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

czyli wersję masz full, jak najbardziej ok dla konsoli,

przed nagraniem płyty skorzystałeś ? :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=490

rodzaj płyt raczej masz ok.

dobrą prędkością nagrywałeś, czyli do x8 , większej nie polecam.

------------------------------------------------

jak by jednak po sprawdzeniu i naprawieniu ewentualnych błędów dalej nie hulało, przerób ten obraz na .img/.ccd/.sub za pomocą :arrow: http://www.swiatpsx.pl/viewtopic.php?t=83
i wypal CDclone czasami naprawdę pomaga, choć Alcohol 120% powinien to ogarnąć.
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

BeN2109
-#

teraz właśnie przed chwilą to czytałem i szukałem tego Eccregena w sieci bo ten link z rapidshare nie działa.Przed nagrywaniem nie korzystałem.

[ Dodano: Wto 06 Kwi, 2010 17:12 ]
Jak klikam na niego tak jak tam jest na stronie to wyskakuje błąd,chyba zły format pliku.

Awatar użytkownika
michael69
-#
Kontakt:

Post autor: michael69 »

jak to nie działa ?

Obrazek

musisz bardziej opisywać, jaki zły format?
Ciągle zapominamy, że człowiek nieustannie musi korzystać z pomocy innych ludzi.
Dlatego poniżamy się, wyśmiewając potrzebujących pomocy.

RycerzJP
-#

Post autor: RycerzJP »

Ja ci tu powiem parę słów. Wersję tekkena masz jak najbardziej spox. tyle że źle nagrałeś. Nagraj w prędkości 4x, profilu PlayStation i w trybie zapisu RAW DAO. Mi tak brat zgrywa i chyle bez zarzutów. Spróbuj a napewno zadziała. ;-)

Awatar użytkownika
Zohan
-#
Kontakt:

Post autor: Zohan »

No tylko żeby jeszcze w Alcocholu była prędkość 4x...
Pomóż rozwinąć opcje oceniania wstawek gier! Jeżeli linki się podobają, kliknij na Obrazek pod tematem, jeżeli nie, to kliknij na Obrazek!

BeN2109
-#

RycerzJP pisze:Nagraj w prędkości 4x
Jakim programem nagrywa twój brat?Ale w prędkości 8x też jest dobrze.Nie wiem czasem czy po prostu z innego źródła nie ściągnąć.

ODPOWIEDZ